• Klubkártyával jelentős kedvezménnyel vásárolható 4 órás belépőjegy a Gellért és a Széchenyi Gyógyfürdőkbe.

  • Érdemes még idén kiváltani, vagy meghosszabbítani a kártya érvényességét, mert egy ajándék fürdőbelépőt adnak ajándékba.

A 2019-es klubkártya igényléssel kapcsolatban ide kattintva találja a frissebb cikkünket!

A Zsigmondy Klubkártya két fővárosi műemlék gyógyfürdőbe, a Gellértbe és a Széchenyibe biztosít kedvezményes belépési lehetőséget. Az 5000 forintért kiváltható klubkártya birtokosai mindkét fürdőben 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak 4 órás, szekrényes jegyet. Ez azt jelenti, hogy már három fürdőlátogatás után megtérül a Zsigmondy Klubkártya költsége.

Fontos tudni a kártyáról, hogy mindig az adott naptári év utolsó napjáig érvényes. Ez azt jelenti, hogy elvileg akár novemberben is kiváltható, de igazából az év elején érdemes elkezdeni használni a kártyát, illetve meghosszabbítani az érvényességét.

November 15-e óta már kiválthatók, valamint meghosszabbítható az érvényességük a 2018-as évre érvényes Zsigmondy Klubkártyáknak. Érdemes még az idei évben igényelni, vagy hosszabbítani, ebben az esetben ugyanis a Palatinus Fürdőbe szóló ajándék belépőt adnak ajándékba. Utóbbi 2018. december 31-ig érvényes, azaz bőven van idő a felhasználására.

Gellért Gyógyfürdő BudapestAkinek van érvényes Zsigmondy Klubkártyája, az legkésőbb jövő év február 28-ig tudja meghosszabbítani az érvényességét a Gellért és a Széchenyi Gyógyfürdők kijelölt pénztáraiban. Amennyiben lecsúszik valaki erről a határidőről, akkor új kártyát kell igényelnie. (Ennek egyébként adatvédelmi oka van, ugyanis két hónapig őrizhetik az ügyfelek előző évből származó adatait).

Aki most kapott kedvet a Zsigmondy Klubkártya igényléséhez, annak el kell látogatnia a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ügyfélszolgálatára, ami a főváros harmadik kerületében, a Szőlő utca 38. alatt található. Itt a nyitvatartási időben kell leadni az igénylőlapot, valamint a kártyához szükséges fényképet is elkészítik. A kártyát várhatóan 4 hét alatt gyártják le.

Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 9-től 15:30-ig, pénteken 9-től 13 óráig, az ebédszünet 12-től 12:30-ig tart. A klubkártya kiváltásához személyi igazolvány és magyarországi lakcímkártya is szükséges.