• A Zsóry Gyógyfürdőbe látogató vendégek a tavaszi tanítási szünet idején már birtokba vehetik a fedett élményfürdőt és az uszodát.

  • Ezt a fürdőrészleget tavaly október közepén zárták be.

Jó hírt közölt ma a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő: április 6-án újra megnyitják az egy épületben található fedett élményfürdőt és uszodát. Ennek köszönhetően jelentősen bővül a fürdő medencekínálata, főleg a kisgyerekes családok örülhetnek az élményfürdő nyitásának.

A drasztikusan megnőtt energiaárak miatt tavaly október közepén zárták be ezt a fürdőegységet. Ugyanakkor a fürdő többi – szezonon kívül üzemelő – medencéje azóta is a vendégek rendelkezésére állt.

A 2017-ben átadott, kiegészítő jegy ellenében látogatható élményfürdőben pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodrófolyosó, hullámmedence és három csúszda biztosítja a kikapcsolódást.

Ne feledjék, hogy ezen a héten hétfőn karbantartási szünet kezdődött a Zsóry Gyógyfürdőben, majd március 25-én, azaz most szombaton nyitnak újra. Egyébként a karbantartási szünet előtti héten már beüzemelték a fedett fürdő melletti szabadtéri élménymedencét is, amit nem gyógyvízzel töltenek, így akár gyerekek is használhatják.

fedett élményfürdő Mezőkövesden a Zsóry fürdőben

A napokban sok hasonlóan kedvező hírről tudtunk beszámolni: Zalakaroson egy szabadtéri gyógymedencével bővül a választék, a nyáron újranyitnak egy Pest megyei és egy jászsági termálfürdőt, megnyitott a Balaton Uszoda és április elején is újranyitnak három termálfürdőt.