• Hétfő óta újra várja a vendégeket a balatonfűzfői uszoda.

  • Több mint négy hónapig tartó üzemszünetet követően nyitott újra a létesítmény.

Március 20., azaz hétfő óta ismét látogatható a Balaton Uszoda. Az energiaárak drágulása miatt még tavaly november közepén zárták be a balatonfűzfői uszodát.

Az újranyitással együtt az árak is változtak. A reggel 6 és 21 óra között nyitva tartó uszodába a 3 órás felnőtt belépő 1400 forintba, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 900 forintba kerül. Munkanapokon 9 és 14 óra között napközbeni jegy váltható 800 forintért. A szauna kiegészítő jegy ára pedig 700 forint.

A Balaton Uszodában egy 50 méteres nagymedence és egy kismedence található. A nagymedence 8 pályás, 2 méter vízmélységű feszített víztükrű medence, ami alkalmas úszó- és búvárúszó versenyek, vízilabda mérkőzések, valamint műúszó bemutatók lebonyolítására is. A medence vizének hőmérséklete 28 Celsius-fok.

A kismedence a 80-ről 130 centiméterre mélyülő vízszintjével rendkívül népszerű az idősebb úszók és a gyerekek körében. A kismedencében egyéni és csoportos úszásoktatásra is van lehetőség. Ennek a medencének a hőmérséklete 32 Celsius-fok.

A Balaton Uszoda Balatonfűzfőn

Egy év szünetet követően idén újranyitnak egy gyógyvizes fürdőt Pest megyében. Erről itt olvashat bővebben.