• Hamarosan kezdetét veszi az új fürdőépület építése, ahol csúszdás élménymedence mellett egy szaunarészleg is helyet kap.

  • A fedett fürdő átadása 2020 nyarán várható.

Még a nyári szezon előtt összegyűjtöttük, hogy milyen fejlesztéseket terveznek és valósítottak meg idén a hazai fürdők. Akkor emlegettük a Bogácsi Termálfürdőt is, méghozzá két fejlesztés kapcsán. Ebből a kitűnő gyógyvizéről ismert fürdő területén található panzió fejlesztése már meg is valósult.

A nyár elején átadott Thermál Panzióban egy új akadálymentesített szoba, gyermekfoglalkoztató szoba, teakonyha és étkező is helyet kapott. Szintén az újdonságok közé tartozik, hogy négy új apartmant, tetőtéri szobákat és egy konferenciatermet is kialakítottak.

A termálfürdő másik nagy fejlesztését egy vadonatúj, 300 fő befogadására alkalmas élményfürdő jelenti. Ennek az átadását jövő nyárra ígérik. A megvalósítás felé tett fontos lépés is megtörtént, hiszen augusztus 21-én aláírták a fedett fürdő építésére vonatkozó szerződést.

A hamarosan kezdődő munkálatok során kialakítanak egy 182 négyzetméteres wellness részleget, ami 2 darab finn szaunát, továbbá bioszaunát, infraszaunát, gőzkabint, jégkutat és trópusi zuhanyt foglal magában.

Bogács termálfürdő fedett élményfürdőAz új medencetér 464 négyzetméteres lesz. Itt majd egy 173 négyzetméteres élménymedencét, hozzá kapcsolódóan egy pezsgőfürdőt és egy 32,9 méter hosszú csúszdát és egy 11 négyzetméteres pancsolómedencét alakítanak ki. A beltéri élménymedencéből ki lehet majd úszni a félig fedett, 72 négyzetméteres szabadtéri pihenőmedencébe is. Utóbbihoz pezsgőágyak és pezsgőszékek kapcsolódnak. A Bogácsi Termálfürdő fejlesztését 660 millió forintból valósítják meg.