• Hétköznap 2400, hétvégén 2100 forinttal lesz olcsóbb egy szekrényes belépő a Gellért Gyógyfürdőbe a járványhelyzet előtti időszakhoz viszonyítva.

  • A bérlet is kevesebbe fog kerülni.

Hamarosan már gyakorlatilag teljes lesz a Budapest Gyógyfürdői Zrt. fürdős kínálata. Március 15-én az összes fürdőjüket bezárták és azóta ütemezetten nyitották ki újra a létesítményeket. Ezek közül utoljára maradt a Gellért Gyógyfürdő, amit szeptember 1-jétől látogathatnak újra a vendégek. A hullámmedence kivételével a patinás gyógyfürdő minden szolgáltatása ismét elérhető lesz.

Az újranyitással párhuzamosan változnak a jegyárak is, méghozzá előnyükre. Az eddig a legdrágább fürdők közé tartozó Gellért egész elérhető áron kínálja majd a belépőket.

A járványhelyzetet megelőzően egy szekrényes belépő hétköznap 6300 forintba, hétvégén 6600 forintba került. Egy 15 alkalmas szekrényes bérletért pedig március 15. előtt 84.100 forintot kellett fizetni.

Ehhez képest szeptember elsejétől a szekrényes belépő ára hétköznap 3900 forint, hétvégén 4500 forint lesz. A 15 alkalmas – idén, december 31-ig érvényes – bérlet ára pedig 51 ezer forint. A Zsigmondy Klubkártya továbbra is kedvezményt biztosít a Gellért jegyáraiból: a kedvezménykártyával hétköznap és hétvégén is 2900 forintért váltható belépő. Érdemes azt is tudni, hogy a Zsigmondy Klubkártya érvényessége a zárvatartás idejével meghosszabbodik.

Van azért, ami picit drágul is. Korábban egy kabinos belépő felára hétköznap 400, hétvégén 500 forint volt. Most egységesen 1000 forint felárat kell fizetni a kabin használata esetén.

Gellért gyógymedence

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. létesítményei közül már csak a Király Gyógyfürdő tart zárva, viszont sajnos a törökfürdő zárva is marad egy darabig. Ennek okáról ide kattintva olvashat.