• Mindkét termálfürdő január eleje óta volt zárva.

  • A Tiszaörsi Termálfürdő továbbra is a hét három napján lesz nyitva, a Csongrádi Gyógyfürdő pedig az újranyitás napjára éjszakai fürdőzéssel készül.

Hárommedencés kis termálfürdő található a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaörsön. A minősített gyógyvízzel rendelkező, retrós hangulatú fürdő január elsején volt utoljára nyitva. A jó hír pedig az, hogy február 10-én, azaz ezen a héten pénteken újranyitnak.

Tavaly október óta heti három nap tartottak nyitva és ebben az újranyitást követően sem lesz változás, tehát péntekenként, szombatonként és vasárnaponként várják a vendégeket. Mindhárom nap 9 és 18 óra között lesz nyitva a termálfürdő, ami kedvező változást jelent, hiszen tavaly év végén ennél 1 órával korábban zártak. November óta egységesen 2000 forintba került a belépő, de mostantól új árak lesznek érvényben. A felnőtt napijegy 2500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő pedig 2200 forintba fog kerülni.

Január 9. óta nincs nyitva a Csongrádi Gyógyfürdő. Ezt részben a spórolás, részben a szükséges karbantartások elvégzése indokolta. A város polgármestere korábban arról beszélt, hogy év végéig újabb hasonló leállásra már nem lesz szükség.

Már jó előre beharangozták, hogy február 10-én nyitnak újra és ezt tartani is tudják. Sőt, a nyitás napjára programmal is készülnek: elő Valentin-napi szaunafelöntésekkel várják a vendégeket 19, 20 és 21 órai kezdettel, a fürdő zárórája pedig csak 23 órakor lesz, azaz éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik.

Csongrádi Gyógyfürdő éjszakai fürdőzés

Múlt pénteken az Aquarius Élményfürdő is újranyitott, erről korábban itt írtunk.