• Jövő héttől átmenetileg zárva lesz a Tiszaörsi Termálfürdő.

  • Viszont ezen a héten vasárnapig várják a fürdőzőket.

Amolyan „titkos tippként” is szoktuk emlegetni a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaörsön található termálfürdőt. Kis retrós, hangulatos fürdőről van szó, ahol minősített gyógyvízzel töltik a három medencét.

Októberben álltak át a heti háromnapos nyitvatartásra, azóta péntekenként, szombatonként, vasárnaponként volt nyitva a termálfürdő. November elseje óta pedig egységesen 2000 forintba kerül a napi fürdőbelépő (nincs tehát külön felnőtt és nyugdíjas jegy).

A mostani hét kapcsán egy jó és egy rossz hírt is közölt a fürdő. A jó hír, hogy a megszokottnál tovább, szerdától vasárnapig nyitva tartanak. Azaz még január elsején is üzemel a fürdő. Mindegyik nap 9 és 17 óra között tartanak nyitva. A rossz hír viszont az, hogy jövő héttől átmenetileg zárva lesz a Tiszaörsi Termálfürdő. Megéri tehát kihasználni ezt a pár napot egy tiszaörsi fürdőlátogatásra.

Tiszaörs Termál fedett gyógymedence

A Tiszaörsön feltörő gyógyvíz mozgásszervi, reumatológiai betegségekre, valamint nőgyógyászati és idegrendszeri problémák kezelésére ajánlott. Emellett jó hatással van az agyvérzés utáni felépülésre, segíti a pajzsmirigy működésének helyreállítását és nyugtató hatású. Ivókúraként emésztési és gyomorbántalmak kezelésére javasolják a fogyasztását.

Az éjszakai fürdőzésekről itt olvashat.