• Mindenszentekkor egyes fürdők zárva lesznek.

  • Jellemzően azok a termálfürdők nem nyitnak ki november 1-jén, amelyek az elmúlt években is zárva voltak ezen a napon.

A fürdők megszokott nyitvatartását igazából komolyabban csak a karácsonyi-szilveszteri időszak kavarja fel. Akkor sok fürdő akár napokra is bezár. A többi ünnepnapon és munkaszüneti napon a termálfürdők, gyógyfürdők döntő többsége zavartalanul üzemel, sőt néhol még a nyitvatartási időt is meghosszabbítják.

Így lesz ez most vasárnap, azaz november 1-jén is, amikor a legtöbb hazai fürdő nyitva lesz, azonban akadnak kivételek is. Ezeket gyűjtöttük össze, nehogy potyára induljanak el.

Bükkszék: a termálfürdő (Fürdőház) elsején zárva tart.

Csokonyavisonta: a település gyógyfürdője november elsején nem lesz nyitva.

Eger: november elsején a kedvező jegyárairól ismert Egri Termálfürdő, valamint a törökfürdő is zárva lesz.

Marcali: november 1-jén és még a jövő hét nagy részén is zárva lesz a Marcali Fürdő, ugyanis november 1. és 6. között vízcsere miatt karbantartási szünetet tartanak. November 7-től, szombattól látogatható újra a Marcali Fürdő, ahová azoknak is érdemes ellátogatni, akik szeretik a télen is nyitva tartó szabadtéri gyógymedencéket.

Mezőkövesd: ahogy a Zsóry Gyógyfürdő törzsvendégei az elmúlt években megszokhatták, mindenszentek napján nincs nyitva a fürdő.

Miskolc: a Barlangfürdő nyitva lesz, viszont a Selyemréti Strandfürdőben október 26-án karbantartási munkák kezdődtek, ami még november 1-jén is tartani fog. Jövő hétfőn nyitják ki újra a miskolci fürdőt.

Nagyatád: a gyógyfürdő és a tanuszoda november 1-jén zárva lesz.

Nagyatád gyógyvizes úszómedence+ 1 infó: November elsején nyitva lesz a Hajdúnánási Gyógyfürdő! Viszont, akik mostanában a fürdő látogatását tervezik, azok tudjanak róla, hogy november 2. és 6. között karbantartási szünetet tartanak. November 7-én nyitják ki újra a fürdőt.