• Jövő héten négynapos karbantartási szünet lesz a sóstógyógyfürdői termálfürdőkben.

  • A Júlia Fürdő viszont ebben az időszakban is üzemel, de egy héttel később ezt a fürdőt is bezárják pár napra.

Az őszi szezonban nagyon sok fürdőben tartanak kisebb-nagyobb karbantartásokat. Ez néhol csak egyes medencéket érint, máshol egy rövid időre a teljes fürdőt bezárják a munkálatok zavartalan lebonyolítása érdekében. Utóbbiak közé tartoznak a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található létesítmények  is.

November 22. és 25. között, azaz négy napon át ugyanis zárva tart az Aquarius Élményfürdő, az ehhez kapcsolódó fürdőgyógyászati részleg, valamint a Hotel Fürdőház is. Az Aquarius és a Hotel Fürdőház is november 26-án, pénteken nyit újra. A karbantartás idején sor kerül valamennyi medence teljes vízcseréjére, a vízgépészeti rendszerek, tározók tisztítására, fertőtlenítésére, a termálkutak karbantartására, kisebb javítási és felújítási munkák elvégzésére.

Ebben az időszakban zavartalanul üzemel a városközpontban található Júlia Fürdő. Így a karbantartás napjaiban sem maradnak fürdőzési lehetőség nélkül a Nyíregyházán élők, illetve az oda látogató vendégek.

A sóstógyógyfürdői karbantartások után pedig a Júlia Fürdő kerül sorra. Ez a létesítmény majd november 29. és december 3. között lesz zárva, azaz öt napig nem látogatható. A Júlia Fürdő december 4-től, szombattól fogadja majd újra a fürdőzni vágyó vendégeket.

Aquarius élményfürdő Nyíregyháza