• Az egyik a hétvége mind a négy napján, a másik három nap tart nyitva.

  • November elsejétől Tiszaörsön is bevezetik az egységes, 2000 forintos jegyárat.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Tiszaörsi Termálfürdő októberben állt át a heti háromnapos nyitvatartásra, azóta péntekenként, szombatonként és vasárnaponként várják a vendégeket. A jó hír az, hogy a hosszú hétvége miatt most október 31-én és november 1-jén, azaz hétfőn és kedden is nyitva lesznek 9 és 17 óra között.

Ugyanakkor az eddigi jegyárakat (felnőttek 1600 forint, nyugdíjasok 1400 forint, diákok 1300 forint) november elsejétől egységesen 2000 forintra emelik. A termálfürdő Facebook oldalán ezt a drasztikusan megemelkedett energiaárakkal indokolják.

Mint írják: “országos probléma, hogy a megemelkedett energia költségek miatt a fürdők részben, illetve egyáltalán nem tudják a nyitvatartást – üzemeltetést megoldani. Jelen helyzetben minden fürdővezetőnek, -üzemeltetőnek, gazdasági okok miatt mérlegelni kell a nyitvatartással, fenntartással kapcsolatos lehetőséget, hogy a többszörösére emelkedett energiaárak miatt, milyen feltételek mellett tudják továbbiakban a zavartalan működést megoldani. Bízzunk abban, hogy az energiaárak rendeződése után, a fürdők hamarosan, a megszokott nyitvatartásban tudják fogadni a vendégeket.”

Tiszaörs Termál fedett gyógymedence

A Tiszaföldvári Strandfürdő is a hét utolsó három napján tart nyitva. Náluk ezt most egy nappal toldják meg, tehát hétfőn, október 31-én is várják a vendégeket. Péntektől hétfőig 10 és 18 óra között lesznek nyitva. Ugyanakkor ez a fürdő november 1-jén zárva tart. A Tiszaföldvári Strandfürdő az októberi újranyitásakor szintén 2000 forintos egységes jegyárat vezetett be.

Tiszaföldvár termálfürdő télen

Ugyancsak nagyon hangulatos termálstrand található Jászszentandráson is, viszont ide ne tervezzenek most hosszú hétvégés fürdőzést. A Jászszentandrási Termálfürdő ugyanis október 23-án bezárt, de van jó hír is: november 5-én, azaz jövő szombaton újranyitnak és akkortól kezdve szombatonként és vasárnaponként várják a fürdőzőket. Ráadásul egész jó nyitvatartási idővel, hiszen szombatonként 8 óra és éjfél, vasárnaponként 9 és 17 óra között lesznek nyitva, valamint a szálláshelyeik is üzemelni fognak.