• Némelyik fürdőben akár 40-50 százalékos árengedmény is elérhető a hét bizonyos napjain.

  • Sőt, akár egy tömegközlekedési bérlet is kedvezményre jogosíthat.

Egyes termálfürdőkben nyáron is kínálnak különféle kedvezményeket. Cserkeszőlőn egész jó ajánlattal álltak elő. Aki hétfőn, vagy szerdán keresi fel a település fürdőjét, annak érdemes megőriznie a kapott karszalagot, ugyanis keddenként és csütörtökönként az előző napi, sértetlen karszalaggal rendelkező vendégeknek kedvezményt biztosítanak. Ennek a mértéke nem is kicsi, 40 százalék.

Ez a lehetőség a napi felnőtt és kedvezményes (diák, nyugdíjas) jegyekre vonatkozik. Így kedden és szerdán a főszezoni teljes árú belépő 3990 forint helyett 2394 forintba, a kedvezményes napijegy pedig 3190 forint helyett 1914 forintba kerül. Az akció augusztus 31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Cserkeszőlőn egy másik kedvezmény is elérhető még egészen szeptember végéig. A vármegye és országbérlettel rendelkező vendégek a főszezonban is szezonon kívüli áron válthatnak belépőt. A felnőtt napijegy így számukra 3590 forintba, a kedvezményes belépő 2890 forintba kerül. A kétféle akció egymással nem kombinálható.

A Csongrádi Gyógyfürdőben július közepén indult egy akció, ami visszavonásig érvényes. A felnőtt belépő 2200 forint helyett 1800 forintba, a kedvezményes belépő 1800 forint helyett 1300 forintba kerül. Kedvezményes jegyet a nyugdíjasok, továbbá a diákok válthatnak 25 éves korig.

strandmedencék a csongrádi fürdőben

A tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő keddi és csütörtöki akciókat hirdetett. A „nyugdíjas kedd” kedvezmény keretében a hét második napján a nyugdíjfolyósító igazolványát felmutató vendégek 2900 forintért válthatnak belépőjegyet. A „csobbanó csütörtök” akció révén pedig csütörtökönként a délutáni jegyek áráért biztosított az egész napos fürdőzés. Ezek a kedvezmények szintén visszavonásig érvényesek.

A Martfű Termál Spa augusztus 9-re, most szerdára készül egy egyszeri akcióval: ezen a napon 50 százalékkal olcsóbban kínálják a fürdőbelépőket. A kedvezmény a wellness részlegbe szóló kiegészítő jegyre is érvényes. Ez konkrétan azt jelenti, hogy például egy felnőtt napi belépő csak 1700 forintba fog kerülni szerdán.

Itt olvashat egy különösen jó hatású hajdú-bihari gyógyvízről.