• Veteránautó bemutató, pótgyereknap, strandfoci torna is lesz ezen a héten a hazai fürdőkben.

  • Sok helyen a belépőjegyekre vonatkozó akciók is elérhetők.

Budapest – Dagály Fürdő: a törzsvendégek számára lehet érdekes a fürdő bérletakciója. Ennek keretében 150 ezer forintért vásárolható féléves bérlet, ami december 31-ig érvényes (azaz akik fürgék, azok kicsit több mint fél évig tudják használni). A bérlet napi egyszeri belépésre jogosít.

Bükfürdő: most igazán érdemes wellness kezelést igénybe venniük a Bükfürdő Thermal & Spa vendégeinek. Július 15-ig ugyanis a wellness kezeléseket megvásároló vendégek a következő alkalommal 20 százalékos kedvezménnyel léphetnek be a fürdőbe. Erre augusztus 31-ig van lehetőségük a felnőtt fürdő és a felnőtt fürdő+szauna napijegyek esetén.

Hajdúszoboszló: hétvégén bepótolják a gyermeknapot a Hungarospában. Június 27-én és 28-án a strandon 11 órától kézműves foglalkozásokat tartanak, 14 órától pedig zenés-táncos animációs programot rendeznek. Ezen a két napon minden 14 év alatti 100 forintos regisztrációs jeggyel léphet be a strandfürdőbe.

Győr: a Rába Quelle fürdő jelentős kedvezményt kínál a helyi nyugdíjasok és gyermekek számára. A győri gyerekek (18 éves korig) 900 forintért, a győri nyugdíjasok pedig 1500 forintért válthatnak belépőt. A helyi gyerekek 2 hónapig érvényes bérletet is vásárolhatnak, 18 ezer forintért. Ez igen jelentős kedvezményt jelent, hiszen amúgy egy gyermek és nyugdíjas napijegy 3200 forintba kerül. Az akció augusztus 24-ig tart.

Kiskunmajsa: már elérhető a Jonathermál összes szolgáltatása, de a kiskunmajsai kistérségi, valamint a csengelei lakosokat június 30-ig egy kedvezménnyel várják: számukra a napijegy mindössze 1000 forintba kerül. A kedvezmény igénybevételéhez ne felejtsék otthon a lakcímkártyájukat.

Makó: július 15-ig tart a Hagymatikum fürdő akciója, aminek keretében a családi belépőt vásároló vendégek ajándékba kapnak egy gyerekjegyet, amit a következő fürdőlátogatás alkalmával, de legkésőbb 2021. május 31-ig tudnak felhasználni.

Lipót: július 15-ig keddenként kedvezményes belépővel várja vendégeit a Lipóti Termálfürdő. A keddi kedvezmény mértéke a felnőtt és a gyermek belépők árából 300 forint, a családi belépő árából 500 forint.

Orosháza-Gyopárosfürdő: már csak június 30-ig érvényes a gyopárosi strandra vonatkozó kedvezmény: 999 forintos egységes áron váltható belépő a fürdőbe. (Július elsejétől már a fürdő minden szolgáltatása elérhető lesz).

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdő ezen a hétvégén, azaz június 27-28-án immár 22. alkalommal rendezi meg a Szabó István Strandlabdarúgó Emléktornát. A kisgyerekes családok számára jó hír, hogy június 26. és augusztus 31. között, kedd kivételével a hét minden napján animációs foglalkozásokat tartanak a Barack Thermal Resortban.

Zalakaros: aki a fürdő honlapjáról letölthető kupont kinyomtatja, július 15-ig 10 százalékkal olcsóbban válthat felnőtt belépőt a Zalakarosi Fürdőbe.

Zalaszentgrót: jó kis program lesz június 26. és 28. között a Szent Gróth Termálfürdőben, ugyanis oldtimer találkozót tartanak. A veteránautók megtekintését érdemes összekötni egy fürdőzéssel is, hiszen jelenleg már nemcsak a szabadtéri medencék használhatók, hanem a termálfürdő fedett részlege, valamint a szaunavilága is nyitva tart.