• Több fürdő is akciót hirdetett a belépőjegyekre, de van, ahol az újranyitó gyógyászati részleg kínál kedvezményeket.

  • A héten zenés éjszakai fürdőzésen is részt vehetünk.

Budapest: a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és a Lukács Gyógyfürdő már teljeskörűen megnyitott, ugyanakkor továbbra is a korlátozott nyitáskor meghirdetett, kedvező árú jegyárak vannak érvényben. Így például hétköznap egy felnőtt belépő mindkét fürdőben 2200 forintba kerül. A kedvezményes jegyárak július 31-ig érvényesek.

Celldömölk: hétfőnként és csütörtökönként jelentős kedvezménnyel válthatók belépők a Vulkánfürdőbe. Ezeken a napokon a felnőtt, a diák és a gyermek napijegy ára 1390 forint, a nyugdíjas belépőért pedig mindössze 990 forintot kell fizetni. A celldömölki lakosok egy másik kedvezményt is igénybe vehetnek, számukra ugyanis 16 óra után 900 forintba kerül a fürdőbelépő. Az akció augusztus 31-ig érvényes.

Hajdúnánás: június 4-én, azaz most szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A program 20:30-tól éjjel 1-ig tart. Az esti fürdőzés alatt minden medence üzemel és szaunamaratont is tartanak. Az éjszakai belépő 1500 forintba kerül, szaunahasználattal az éjszakai belépő ára 2000 forint.

Hajdúszoboszló: az alsós általános iskolásoknak kiosztott Kajla útlevél idén nyáron is kedvezményt biztosít a gyerekek számára a Hungarospa strandján. Július 1. és augusztus 31. között a Kajla útlevelet felmutatók 500 forint kedvezményt kapnak a diák belépő árából.

Lipót: keddenként kedvezményes jegyek válthatók a Lipóti Termálfürdőbe. A hét második napján a felnőtt és a gyermek belépők árából 300 forint, a családi belépők árából 500 forint kedvezményt nyújtanak. Az akció július 15-ig tart.

Magyarhertelend: a nyáron minden szombaton 18 órától zenés programmal várják a vendégeket a Hertelendi Termálfürdőben. A fürdő ezeken a napokon éjfélig tart nyitva.

Sárvár: már nyitva van a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő gyógyászata és ennek apropóján egy akciót is hirdettek. Többféle aromamasszázst, frissítő masszázst, gyógymasszázst és talpreflex masszázst kínálnak kedvezőbb áron. Az akcióról minden információt megtalál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: a nyári tanítási szünet ideje alatt kedd kivételével a hét minden napján animációs programokat tartanak a Barack Thermal Resortban. A foglalkozások minden egyes nap 9:30-tól 17:15-ig tartanak, de a szállóvendégek részére még este 8 után is rendeznek programokat.

Zalaszentgrót: az általános- és középiskolásoknak érdemes a bizonyítványukkal, vagy annak másolatával felkeresni a Zalaszentgróti Termálfürdőt. A nyár elején indult akciójuk keretében ugyanis annyiszor 3 százalék kedvezményt nyújtanak számukra a belépő árából, ahány 5-ös érdemjegy van az idei bizonyítványukban. A kedvezmény mértéke így akár a 45 százalékot is elérheti. Az akció egészen augusztus 31-ig érvényes. Érdemes tudni a fürdő állandó akciójáról is, ami a névnaposoknak és a születésnaposoknak biztosít kedvezményt: a jeles napon előbbiek 20 százalékos, utóbbiak 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak fürdőbelépőt.