• Több termálfürdő is bérletakciót hirdetett.

  • Valentin-napi akciókból, szaunaprogramokból, éjszakai fürdőzésekből sem lesz hiány és még a belépőjegyekre vonatkozó kedvezményre is akad példa.

Balmazújváros: bérletakciót hirdetett erre a hétre a Kamilla Gyógyfürdő. A fürdő- és szaunabérletek árából 15 százalékos, a masszázsbérletek árából 25 százalékos kedvezményt biztosítanak. A hétvégén pedig extra szaunaszeánszokkal várják a forróság kedvelőit 15 és 17 órától.

Barcs: a február 11. és 14. közötti időszakra Valentin-napi bérletakciót hirdetett a Barcsi Gyógyfürdő. 10+1 alkalomra szóló bérlet megvásárlása esetén egy bérletet ajándékba adnak.

Budapest: Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz az Aquaworld élményfürdőben február 11-én. Az éjjel 1-ig tartó program során Dance-show, Tűzvarázs-show szórakoztatja a vendégeket, de lehetőség lesz romantikus páros fotózásra is. Jegyek kizárólag online elővételben válthatók péntek éjfélig.

Cserkeszőlő: Valentin-napi hétvége lesz szombaton és vasárnap a cserkeszőlői fürdőben. Szombaton 13, 15 és 17 órakor szaunaszeánszokat tartanak. Vasárnap minden párban érkező vendégnek 15 százalékos kedvezményt biztosítanak. Utóbbi a felnőtt, a nyugdíjas, a diák és a délutáni belépőkre vonatkozik.

Debrecen: éjszakai fürdőzést tartanak február 11-én, szombaton az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó program idején a zenéről DJ Maci gondoskodik. A napközben megváltott egész napos belépők az esti programra is érvényesek.

Kaposvár: február 11-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben. A hangulatfelelős DJ Voluman. Ajándék farsangi fánkkal, a szaunaszeánszok között pedig csokikóstolással várják a vendégeket. Az esti belépő felnőtteknek 2500 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1850 forintba kerül. Ugyanezeknek az ára szaunahasználattal együtt 4050 és 3100 forint.

Makó: február 11-12-én Valentin hétvégét tartanak a Hagymatikum fürdőben. Szombat este, 19 és 23 óra között szerelmes dallamokkal várják a vendégeket, a zenéről DJ gondoskodik. Illetve a hétvége folyamán a 30 perces páros masszázs 9500 forintba kerül, a tematikus szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 600 forintért vehetnek részt.

Ráckeve: február 10-én, azaz pénteken, 20 óra és 1:30 között éjszakai fürdőzéssel egybekötött, fürdőruhamentes szaunaest lesz az Aqua Land Termálfürdőben. Pénteken és szombaton este vízi mozizással is várják a vendégeket. Pénteken 20 órától kezdődően három, szombaton 17 órától öt filmet nézhetnek meg. A fürdő programjairól további részleteket talál a honlapjukon.

Sárvár: éjszakai fürdőzést tartanak február 11-én a Sárvári Gyógy- és Élményfürdőben. A 18 órától éjjel 1-ig tartó programra a belépőjegy 3500 forintba kerül. A napi belépők mellé esti kiegészítő jegy is váltható 1800 forintért.

Szigetvár: február 11-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 és 23 óra közötti programra 3000 forintba kerül a belépő, de Szigetvár kártyával ugyanez csak 1800 forint.

Tiszakécske: éjszakai fürdőzést tartanak február 11-én a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő éjfélig tart nyitva, az uszodatérben 18 órától DJ biztosítja a zenét, 20 órától pedig filmvetítés is lesz.