• Aki szaunaprogramokkal egybekötött éjszakai fürdőzést keres, annak van miből válogatnia.

  • Napi fürdős kedvezményt is igénybe vehetünk, az egyik fürdőkomplexum pedig nyereményjátékot indított, aminek a fődíja egymillió forint.

Bükfürdő: még nem ezen a héten, hanem majd a jövő hétvégén, február 11-én rendezi meg a következő Szaunázók Éjszakáját a Bükfürdő Thermal & Spa. Az esti programra már online megvásárolható a belépő és érdemes is sietni, ugyanis a korábbi hasonló programokra gyorsan elfogytak a jegyek.

Cegléd: szombatonként mindig éjszakai fürdőzést tartanak a Ceglédi Gyógyfürdőben, amit február 4-én egy szaunaesttel is egybekötnek. A 20:30-tól 23:30-ig tartó programra 3500 forintba kerül a belépőjegy.

Debrecen: nyereményjátékot hirdetett az Aquaticum. Akik fürdőbelépőt vásárolnak, illetve egyéb szolgáltatásokat vesznek igénybe legalább 5000 forint értékben, vagy legalább egy éjszakát eltöltenek az hotelben, azok egy nyereményjátékon vehetnek részt. Negyedévenként 2 éjszakás szállásutalványokat és 10 alkalmas belépőket sorsolnak ki. A fődíj pedig nettó egymillió forint.

Kaposvár: február 3-án, azaz most pénteken fürdőruhamentes szaunaprogramokat tartanak 20 és 24 óra között a Virágfürdőben. Akik részt vennének a programok, azoknak előzetesen be kell jelentkezniük. Erről minden tudnivalót megtalálható a Virágfürdő weboldalán.

Miskolctapolca: az elmúlt héten újranyitott Miskolctapolca Barlangfürdő ezen a héten meg is tartja az első programját. Február 4-én, azaz most szombaton 18 és 22 óra között farsangi éjszakai fürdőzést rendeznek. Az este folyamán szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunába is érvényes esti jegy pedig 5650 forintba kerül.

Ráckeve: Vidám Szaunamesterek Hétvégéje lesz február 3. és 5. között az Aqua Land Termálfürdőben. A három nap során neves szaunamesterek várják a forróság kedvelőit a Vitál Központ szaunáiban. A programról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Szeged: most pénteken is éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a Napfényfürdő Aquapolisba látogató vendégek. A 21 órától éjfélig tartó program idején két alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti belépőjegy 4000 forintba kerül.

Tiszakécske: érdemes élni a Barack Gyógy- és Élményfürdő által kínált „termál napok” kedvezménnyel. Ennek keretében hétfőnként és szerdánként kedvezményes árú – 2500 forintos – napi belépővel várják a vendégeket. Ezen felül a fürdő étterme is jelentős árengedménnyel készül erre a két napra. Az akció május végéig érvényes, az említett két napra eső kiemelt időszakok kivételével.