• Belépőjegyes akciókat és a SZÉP-kártyához kapcsolódó kedvezményt is kínálnak egyes fürdők.

  • Szaunaszeánszokból sincs hiány és éjszakai fürdőzések is lesznek még a héten.

Balmazújváros: szaunamaratont rendeznek január 28-án és 29-én a Kamilla Gyógyfürdőben. A szaunaprogramok 11, 13, 14, 15, 17, 18 és 19 órakor kezdődnek.

Berekfürdő: szombaton szaunafelöntésekkel és aquafitnesszel várja vendégeit a Berekfürdői Gyógyfürdő. A felöntések 14, 15, 17 és 18 órakor kezdődnek, az aquafitnesz pedig 16 órakor veszi kezdetét. Egy akció is elérhető még a héten: minden páros belépőjegy árából 1000 forint kedvezményt biztosítanak.

Cserkeszőlő: érdemes kihasználni a település gyógyfürdőjének január utolsó napjáig érvényes akcióját. Ennek keretében a felnőtt fürdőbelépő 3590 forint helyett 2900 forintba kerül. A diák és nyugdíjas belépő ára pedig 2890 forint helyett 2400 forint.

Hajdúböszörmény: január 27-én, azaz most pénteken zenés szaunaszeánszokat tartanak a Bocskai Gyógyfürdőben. 17:30-tól két szaunamester összesen hat felöntést tart.

Kisvárda: már kedden is nyitva tart az Aquacinema fürdő, ez azt jelenti, hogy csak a hétfő számít szünnapnak. Ráadásul minden kedden egészségnapot tartanak. Sószobával, testsúly-, vérnyomás- és testzsírméréssel várják a vendégeket ezeken a napokon. A fürdő keddenként is 9 és 20 óra között van nyitva.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő gazdag szaunaprogramos kínálatán belül újdonságnak számít, hogy csütörtökönként spirituális szaunaesttel várják a vendégeket. Pénteken és szombaton pedig ismét medencés mozizással egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak Aqua Cinema néven. Pénteken 20 órakor, szombaton 17 órakor kezdődik az első film. Az új szaunaestről és a filmekről is további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Sárvár: január utolsó napjáig 10 százalékos kedvezménnyel érhető el a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő webáruházának teljes kínálata. A SZÉP-kártyával rendelkezőnek jó hír, hogy amennyiben a helyszínen a kártyával vásárolnak belépőt, vagy bérletet – hétfőtől csütörtökig – akkor 20 százalékos kedvezményben részesülnek. Az akció visszavonásig érvényes.

Szeged: ezen a héten pénteken is éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Napfényfürdő Aquapolis. A Forrás Spa szolgáltatásait 21 órától éjfélig élvezhetik és az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak. Az éjszakai fürdőbelépő 4000 forintba kerül.