• A héten több helyen is éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • Pótszilveszteri fürdőzés, habpartyval egybekötött esti fürdőzés, filmvetítéses esti fürdőzés is lesz.

  • Sőt, akciókat is el lehet csípni.

Cegléd: ezen a szombaton is megtartják a szokásos esti fürdőzést a Ceglédi Gyógyfürdőben. A beltéri és kültéri medencék mellett ilyenkor a szauna is a vendégek rendelkezésére áll. A fürdőzés 20 órakor kezdődik és éjfélig tart, a belépőjegy 3500 forintba kerül.

Cserkeszőlő: január végéig akciós belépőjegyeket kínál a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ. A felnőtt belépő 2900 forintért, a kedvezményes (diák, nyugdíjas) belépő 2400 forintért vásárolható meg.

Debrecen: szombaton ismét medencés mozizásra nyílik lehetőség az Aquaticum Termálfürdőben. 19 órától a Csak semmi pánik című filmet nézhetik meg a vendégek a szabadtéri termálmedencéből. Rossz idő esetén a filmvetítést január 28-án tartják.

Esztergom: január 21-én, 20 óra és éjjel 1 óra között zenés éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquasziget Élményfürdőben. A belépőjegy 2200 forintba kerül, a szaunaprogramokon pedig alkalmanként 900 forintért vehetnek részt.

Hajdúnánás: most szombaton, január 21-én tartják az év első éjszakai fürdőzését a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A program 20 órától egészen éjfélig tart. Az éjszakai belépőjegy 2500 forintba, az éjszakai kombinált (szaunába is érvényes) belépő 3500 forintba kerül.

Kaposvár: pótszilveszteri zenés éjszakai fürdőzést rendeznek január 21-én a Virágfürdőben. A zenéről DJ Voluman gondoskodik. Az esti felnőtt belépő 2500 forintba, diákoknak, nyugdíjasoknak 1850 forintba kerül. Ugyanezeknek az ára szaunahasználattal együtt: 4050 forint, illetve 3100 forint.

Kiskunmajsa: pótszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz január 21-én a Jonathermál fürdőben. A program 19:30-tól éjfélig tart.

Makó: a fürdő megnyitásának évfordulója alkalmából születésnapi programokat tartanak január 21-én a Hagymatikum fürdőben. Napközben szaunaszeánszokkal, vízi tornával, kézműves foglalkozásokkal, délután édességekkel, fellépőkkel, 19:30-tól pedig habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

Ráckeve: a megszokott gazdag szaunakínálattal várja vendégeit az Aqua Land Termálfürdő. Hétfőtől csütörtökig délutáni szaunaprogramokat, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap szaunaestet, a hétvégén pedig Sauna Weekendet tartanak. Utóbbi szombaton 13-tól 23 óráig, vasárnap 10-től 17 óráig tart, minden órában felöntésekkel. Ezen a héten indul egy újdonságuk, a spirituális szaunaest, amit csütörtökönként tartanak 19 óra és éjfél között, erről a fürdő blogjában olvashatnak el minden tudnivalót.

Természetesen nem marad el ezen a héten sem az Aqua Cinema nevű, mozizással egybekötött éjszakai fürdőzés. Ez a program pénteken mozibelépővel, szombaton bármely napijeggyel látogatható. A filmek listáját mindig megtalálják a fürdő honlapján.

Sárvár: többféle kedvezményt is kínál a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Január végéig a fürdő webshopjában 10 százalékos kedvezmény vehető igénybe a JAN10 kuponkód használatával. Ezen felül a fürdőben belépőt, vagy bérletet SZÉP-kártyával vásároló vendégek 20 százalékos kedvezményben részesülnek hétfőtől csütörtökig (ez az akció visszavonásig érvényes). Március 31-ig pedig jelentős kedvezményeket kínálnak a sárvári járásban élőknek, erről minden további részletet megtalál a fürdő honlapján.

Szeged: január 20-án, pénteken éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Napfényfürdő Aquapolis. A Forrás Spában a 21 óra és éjfél közötti esti fürdőzésre 4000 forintba kerül a belépő. Az este folyamán két alkalommal szaunaprogramokat is tartanak.

Vásárosnamény: élőzenés, tűzijátékkal egybekötött pótszilveszteri fürdőzést tartanak január 21-én a Szilva Termálfürdőben. A 20:30 és 0:30 közötti programra 2000 forintba kerül a belépőjegy.

A nyári strandok éjszakájáról majd itt olvashat részletesebben.