• Gyógyászati és nyugdíjas kedvezményt, webshopos akciót is kínálnak a mostani héten és a következő hetekben a termálfürdők.

  • Több helyen megtartják az idei első éjszakai fürdőzést is.

Berekfürdő: szerdánként a nyugdíjas vendégeknek igazán érdemes lesz felkeresni a Berekfürdői Gyógyfürdőt. Januárban a hét harmadik napjain ugyanis a nyugdíjasok számára csak 1700 forintba kerül a napi belépőjegy.

Bükfürdő: január 14-én Szaunázók Éjszakája lesz a Bükfürdő Thermal & Spában. 19 óra és éjfél között kétszer három szaunafelöntéssel várják a vendégeket. A felöntéseket követően gyümölcsöt, smoothie-t, gyümölcslevet kínálnak, az utolsó szaunaprogram után egy pohár alkoholmentes pezsgőt is kapnak a résztvevők. Január 28-án pedig Szaunanapot tartanak a fürdőben. A programokról további részleteket talál a honlapjukon.

Hajdúszoboszló: 2023. január 9. és március 3. között a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben gyógykúrát igénybe vevők 1000 forintos akciós áron vehetik igénybe – hétköznapokon – az Aqua-Palace Élményfürdő szolgáltatásait.

Pápa: ettől a héttől újra érvényes a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” nevű akciója. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjfolyósító igazolványával rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi fürdőbelépőt. Az akció május végéig tart, a hétfőre és a csütörtökre eső ünnepnapok kivételével.

Ráckeve: ezen a héten, ahogy megszokott, pénteken és szombaton is megtartják az Aqua Cinema nevű, filmvetítéssel egybekötött éjszakai fürdőzést az Aqua Land Termálfürdőben. Pénteken 20 órától, szombaton 17 órától kezdődnek a filmek, a listájukat megtalálják a fürdő weboldalán.

Sárvár: január végéig minden 10 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő webshopjában. Ide tartoznak többek között a belépőjegyek, ajándékutalványok, gyógyvizes termékek, ajándéktárgyak. A kedvezmény igénybevételéhez a JAN10 kuponkódot kell használni.

Szigetvár: január 14-én éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 19 órától 23 óráig tartó programra a belépőjegy 3000 forintba kerül. Szigetvár kártyával a belépő ára 1800 forint.

Tiszakécske: január 14-én, most szombaton megtartja idei első éjszakai fürdőzését a Barack Gyógy- és Élményfürdő. 18 órától DJ zenél az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés kezdődik (Kőgazdag ázsiaiak című vígjáték). A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. 14 órától a belépőjegy felnőtteknek 3500 forintba, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3100 forintba, helyi lakosoknak 2800 forintba kerül.