• Karbantartás miatt az élményfürdő részleg nem üzemel a Lenti Termálfürdőben.

  • A gyógyfürdő, a szaunavilág és a gyógyászat viszont továbbra is elérhető és a jegyárakat is csökkentették.

Január 9-én elkezdődött a Lenti Termálfürdő fedett élményfürdőjének a karbantartása. Emiatt mától a közelmúltban felújított gyógyfürdő részleg szolgáltatásaival várják a vendégeket. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan a belépőjegyek árát is csökkentették. Így aki amúgy is a jelenlegi szolgáltatások miatt keresné fel a fürdőt, az még jól is jár.

Mától a gyógymedence, a félig fedett hidromasszázs medence, az úszómedence és a tanmedence áll a vendégek rendelkezésére 9 és 19 óra között. Ezen felül továbbra is üzemel a fürdő szaunavilága 10 és 19 óra között, illetve az energiapark is látogatható.

A tavaly megújult gyógyászati részleg szolgáltatásai is elérhetők. Itt a klasszikus fürdőgyógyászati kezelések mellett olyan különlegesség is a kínálat része, mint a hiperbár oxigénterápia.

A Zala megye nyugati részén, a szlovén határ közelében található Lentiben nátrium-hidrogénkarbonátos termálvíz tör a felszínre. Ez mozgásszervi problémák, gerinc, lumbágó, ízületi gyulladás és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas. A termálvizük gyógyvízminősítéssel is rendelkezik. A fürdő egyébként már 1994-ben megkapta a gyógyfürdő címet, 2016 óta pedig gyógyhelynek is számít.

Lenti hidromasszázs medence

A héten máshol is karbantartási munkák kezdődtek, bár azokon a helyeken ez a teljes fürdő leállásával jár. Utóbbiakról itt olvashat.