• Belépőjegyekre vonatkozó januári akcióval, visszatérő nyugdíjas kedvezményekkel kezdődik az év.

  • Gyógyászati akciót is találni és filmvetítéssel egybekötött éjszakai fürdőzésen is részt vehetünk a héten.

Berekfürdő: ezen a héten pénteken és szombaton is szaunafelöntésekkel és aquafitnesszel várja vendégeik a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő. A felöntéseket pénteken 15:30-kor, 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor, szombaton pedig 14 órakor, 15 órakor, 17 és 18 órakor tartják, az aquafitnesszre pedig szombaton 16 órától kerül sor. Február 28-ig egy gyógyászati akció is elérhető a fürdőben. A berekfürdői lakosok és az éves bérlettel rendelkezők önrész fizetése nélkül vehetik igénybe a fürdőgyógyászati kezeléseket. A kistérségben élőknek pedig az önrész 50 százalékát kell csak kifizetni a kezelések után.

Bükfürdő: januárra két különleges szaunaprogrammal is készül a Bükfürdő Thermal & Spa. Január 14-én rendezik meg a Szaunázók Éjszakáját, amikor exkluzív felöntésekkel, gyümölccsel, frissítőkkel várják a vendégeket. Január 28-án pedig Szaunanapot tartanak. A programokkal kapcsolatos további részletekért érdemes rendszeresen figyelni a fürdő honlapját és Facebook oldalát.

Cserkeszőlő: a január 6. és 31. közötti időszakra a belépőjegyekre vonatkozó akciót hirdetett a cserkeszőlői fürdő. A felnőtt napijegy 3590 forint helyett 2900 forintba, a kedvezményes (nyugdíjas, diák) belépőjegy pedig 2890 forint helyett 2400 forintba kerül.

Debrecen: Aqua Manó Party lesz január 6-án és 7-én az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Az animációs programot mindkét nap 13:30 és 17:00 között tartják.

Hajdúböszörmény: január 6-án zenés szaunaszeánszokkal várja vendégeit a Bocskai Gyógyfürdő. A felöntések 17:30-kor, 18:30-kor és 19:30-kor kezdődnek. A három felöntésen 2600 forintért vehetnek részt.

Pápa: jövő héttől ismét elérhető a Várkertfürdő közkedvelt nyugdíjas kedvezménye. Ennek keretében hétfőnként és csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel válthatók nyugdíjas jegyek. Az akció a hétfőre és a csütörtökre eső ünnepnapok kivételével egészen május végéig érvényes lesz.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő ezen a héten is minden egyes napra szaunaprogramokkal készül. Ráadásul vasárnapig minden nap megtartják az Aqua Cinema nevű, filmnézéssel egybekötött éjszakai fürdőzésüket is. A vetítések mindegyik nap 16 órától kezdődnek és a filmek listáját megtalálják a fürdő honlapján.

Sárvár: január 10-től folytatódik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Keddenként az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek féláron válthatnak napi belépőt. A kedvezmény az iskolai szünetek és a kiemelt időszakok kivételével minden keddre érvényes.

Szeged: január 6-án, azaz pénteken 21 óra és éjfél között zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Napfényfürdő Aquapolisban. Ebben az időszakban a Forrás Spába szóló esti belépő 4000 forintba kerül. A vendégek 22 és 23 órakor szaunaprogramon is részt vehetnek, ennek az ára 600 forint.