Fürdős programok és akciók január 22. és 27. között.

  • Több termálfürdőben is a belépőjegyekre, bérletekre érvényes akciókkal várják a vendégeket.

  • Szaunaprogramokkal egybekötött éjszakai fürdőzések is lesznek.

Budapest: január 25-én SzaunaPénteket rendeznek a Paskál Fürdőben. A szaunaszeánszokkal egybekötött esti program 19 órától 23:45-ig tart. A 4000 forintba kerülő belépőjegyek online vásárolhatók meg.

Bükkszék: január végéig az akciós fürdőbérleteket kínál a bükkszéki fürdő. Ezek 10 alkalomra szólnak és 4 órás tartózkodásra jogosítanak. A felnőtt bérlet ára 20 ezer forint, diák- és nyugdíjas bérlet pedig 15 ezer forintért váltható. Az akciós bérleteket március 31-ig lehet felhasználni.

Győr: január 26-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben. A program 20 órától egészen éjfélig tart. Jeges és mézes-levendulás felöntéseket is tartanak a szaunában 21:30-kor és 22:30-kor. Az esti belépőjegy 3000 forintba, a szaunába is érvényes jegy 3800 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: január 15-én kezdődött és március 14-ig tart az Aqua-Palace élményfürdő „Helló Tél!” nevű akciója. Ennek keretében a vendégeknek nem kell kiegészítő jegyet váltaniuk a fürdő szaunavilágába, annak szolgáltatásait díjmentesen vehetik igénybe.

Igal: a családosoknak érdemes az előttünk álló hétvégén (január 26-27.) ellátogatniuk az Igali Gyógyfürdőbe. A fürdő ugyanis szombaton és vasárnap jelentős kedvezménnyel kínálja a családi belépőjegyeket. Például 2 felnőtt és 2 gyermek esetén a napi belépő csak 4100 forintba kerül. A teljes kedvezményes árlistát megtalálja Igal honlapján.

Lenti: február 28-ig a nyugdíjasok minden kedden 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőt a Lenti Termálfürdőbe. A kedvezmény az élményfürdővel kombinált belépőkre vonatkozik, az igénybevételéhez az ONYFI igazolvány bemutatása szükséges.

Makó: jelentős kedvezménnyel kínál szaunabérletet a Hagymatikum fürdő. Az 50 alkalomra szóló – fürdőbelépő megváltása mellett érvényes – szaunabérlet ára most csak 25 ezer forint.  Az akciós bérlet február 28-ig vásárolható meg, de egészen december végéig felhasználható.

Mezőkövesd: a Zsóry Gyógyfürdőben most olcsóbban válthatnak a fedett élményfürdőbe és a szaunavilágba szóló kiegészítő belépőjegyeket. A február 28-ig, munkanapokon érvényes akció keretében az élményfürdő kiegészítő belépője 1200 forint helyett 800 forintba, a szaunavilág jegy 1800 forint helyett 1500 forintba kerül.

Tamási: január 21 és 24. között nyugdíjas napokat tartanak a Tamási Termálfürdőben. Ezeken a napokon a nyugdíjas fürdővendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőjegyet.