• A karbantartási szünet ideje alatt ismét megnyitják a látogatók előtt a Miskolctapolca Barlangfürdőt.

  • Előzetes regisztráció után lehet részt venni a szárazlábas túrán.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben és az Aquaterápián már elkezdődött a szokásos éves karbantartási szünet. Ez azt jelenti, hogy a fürdő és a gyógyászati részlege január 21. és 31. között zárva tart. Február 1-jétől, azaz péntektől tér majd vissza az élet a normál kerékvágásba.

Az elmúlt években a leállás idejére mindig szerveztek egy különleges, szárazlábas túrát a Barlangfürdőben, s idén sem lesz másként. A 45 perces túrán az érdeklődők betekinthetnek a fürdő működését biztosító gépészeti megoldásokba, megnézhetik a fürdő forrásait és olyan tereket, ahová szimpla fürdővendégként nem lenne bejárásuk.

A fürdőbejárásokat ezen a héten tartják: január 25-én, 26-án és 27-én. Pénteken 10 órakor, 11:30-kor, 13 órakor, 14:30-kor és 17:30-kor. Szombaton és vasárnap mindezeken felül 16 órakor is indul egy túra. Minden időpontban három, 15 fős csoport indul. A belépőjegy 700 forintba kerül.

Fontos, hogy aki részt venne a szárazlábas túrán, az mindenképpen regisztráljon január 24-ig a +36-46/560-030-as telefonszámon. A belépőjegyet majd a helyszínen lehet megvásárolni, de csak azoknak, akik előre jelezték az érkezésüket. A túráról minden további információt megtalál ide kattintva, a Barlangfürdő honlapján.

Ilyen a víz nélküli Barlangfürdő:

Miskolctapolca Barlangfürdő üres medenceMiskolctapolca Barlangfürdő barlangjáratMiskolctapolca Barlangfürdő víz nélkül