Fürdős akciók és programok január 29. és február 3. között.

  • Kuponos akció, gyógyászati csomagajánlat, leárazott bérletek, felármentes szauna.

  • Nagyon rápörögtek a termálfürdők az akciós ajánlatokra.

Debrecen: ezen a héten csütörtökön (január 31.) női napot tartanak az Aquaticum szaunavilágában. Ez azt jelenti, hogy 16 órától zárásig kizárólag hölgyek tartózkodhatnak a szaunarészlegben. Az este folyamán három alkalommal szaunaprogramokkal is várják a hölgyeket.

Február 15-ig egy kedvezményt is kínálnak az Aquaticum élményfürdőbe, termálfürdőbe, szaunavilágba és szaunacentrumba látogató vendégeknek. Ebben az időszakban a legalább kettő darab felnőtt, gyermek, diák, vagy nyugdíjas belépőt vásároló vendégek egy 50 százalékos kupont kapnak ajándékba. A kuponnal 2019. február 28-ig féláron válthatnak egy belépőt.

Gyomaendrőd: gyógyászati akciót hirdetett a Liget Gyógyfürdő. Február 1. és április 30. között a 15×4 alkalmas kezelési csomag csak 600 forintba kerül. Ehhez vállalni kell, hogy a reumatológus által felírt mind a 60 kezelést igénybe veszik. Az kedvezményes lehetőségről további információkat talál a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: március 14-ig vehető igénybe az Aqua-Palace élményfürdő “Helló Tél” nevű akciója. Ennek keretében az élményfürdőbe belépőt váltó vendégek ingyen vehetik igénybe a szaunavilág szolgáltatásait. Szintén március 14-ig tart a gyógyfürdő törzsvendég kedvezménye: akik legalább már két alkalommal részt vettek a fürdő tb-s gyógykúráin, azok a harmadik alkalomtól kezdve 20 százalékos kedvezményt kapnak a csomagárakból. A kedvezményekről további információkat olvashat a fürdő weboldalán.

Igal: az előttünk álló hétvégén is kedvezménnyel kínálja az Igali Gyógyfürdő a családi belépőket. Jövő héttől pedig egy újabb akció is elérhető lesz a termálfürdőben: szerdánként az 50 év felettiek 50 százalékkal olcsóbban – 1150 forintért – válthatnak napi belépőt. Az féláras kedvezmény február összes szerdájára érvényes.

Makó: február elsejétől (péntektől) a teljes árú havi bérletek és a nyugdíjas bérletek olcsóbban vásárolhatók meg a Hagymatikum fürdőben. A nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 9000 forintért, azok a nyugdíjasok, akik Makó kártyával is rendelkeznek pedig 4500 forintért válthatnak bérletet. A kedvezményes bérlet hétfőtől péntekig használható, a kiemelt időszakok kivételével. Azok is igénybe vehetnek kedvezményt, akik nem nyugdíjasok, számukra 18 ezer forintba kerül a havi bérlet, akinek van Makó kártyája, annak pedig ugyanez csak 9000 forint. Erre is igaz, hogy hétfőtől péntekig érvényes.

Mindkét esetben 30 százalékos kedvezményt kapnak a teljes bérletárból a Makó kistérségében élők. Az akciós bérletek április 15-ig vásárolhatók meg.

Mezőkövesd: a Zsóry Gyógyfürdőben a fedett élményfürdő és uszoda, valamint a szaunavilág szolgáltatásai kiegészítő jeggyel vehetők igénybe. Február 28-ig ennek az árából kínálnak kedvezményt hétköznapokon. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig a fedett élményfürdőbe szóló kiegészítő jegy 1200 forint helyett 800 forintba, a szaunavilág belépő pedig 1800 forint helyett 1500 forintba kerül.

Siófok: a Galerius Fürdő a “Helló Tél” akció keretében egy belépőjegycsomagot kínál a fürdőzőknek. Ez egy felnőtt, egész napos belépőjegyet tartalmaz szauna és sóbarlang használattal. Továbbá egy ropogós paninit, forró italt és 6 perc szoláriumozást is magában foglal az ajánlat, ami 4200 forintba kerül. A belépőjegycsomag február 15-ig vásárolható meg.