Fürdős programok és akciók február 5. és 10. között.

  • Az esti fürdőzést sok helyen éjszakai szaunaszeánszokkal kötik össze.

  • Némelyik termálfürdőben akciós belépőjegyekkel várják a vendégeket.

Budapest – Paskál fürdő: február 8-án SzaunaPéntek lesz a Paskálban. A 19 órakor kezdődő programon a vendégek óránként szaunaszeánszokon vehetnek részt és a kinti strandmedencét, valamint a benti pihenőtereket használhatják. Az eseményre online lehet jegyet váltani, erről minden információ megtalálható a fürdő honlapján.

Bükkszék: február 9-én, azaz szombaton szaunaszeánszokkal várják a bükkszéki fürdőbe látogató vendégeket. A szaunaprogramok 19 és 20 órakor kezdődnek, a kiegészítő belépő alkalmanként 400 forintba kerül.

Celldömölk: érdemes kihasználni a Vulkánfürdő hétfőnként és csütörtökönként érvényes akcióját. Az említett két napon a felnőtt, diák és gyermek napijegy csak 1390 forintba kerül, a nyugdíjas belépő ára pedig mindössze 990 forint. A kedvezmény június 14-ig érvényes, ez alól csak április 22. és június 10. jelent kivételt.

Cserkeszőlő: január eleje óta néhány szolgáltatást kedvezménnyel kínál a cserkeszőlői termálfürdő. A 16 óra után váltható délutáni belépőjegy ára 1400 forint, a sószoba óránként 490 forintért vehető igénybe. Ezen felül szintén akciós a 15 perces és a 30 perces masszázs, előbbi 1800, utóbbi 2800 forintba kerül. A 15 fő felett érvényes csoportos belépő is olcsóbb a megszokottnál: fejenként csak 1400 forint.

Győr: most szombaton (február 9.) „Szerelmesek éjszakája” néven tartanak esti fürdőzést a Rába Quellében. A program 20 órától éjfélig tart, s 21:30-kor és 22:30-kor szaunaszeánszok is lesznek. A „sima” esti belépő 3000 forintba, a szaunába is érvényes jegy 3800 forintba kerül. Jegyet 19:40-től a helyszínen lehet váltani.

Hajdúszoboszló: aki szeret szaunázni, annak érdemes igénybe venni az Aqua-Palace élményfürdő március 14-ig érvényes akcióját, aminek keretében a szaunavilág belépőért nem kell külön díjat fizetni. A fürdőgyógyászati kezelések iránt érdeklődőknek jó hír, hogy a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő kedvező tb-s csomagajánlatokat kínál a vendégeknek. Ráadásul a törzsvendégek március 14-ig még ebből is 20 százalékos kedvezményt kapnak. Mindezekről további részleteket olvashat a fürdő weboldalán.

Igal: első alkalommal február 6-án, majd minden további februári szerdán az 50 év feletti vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőt az Igali Gyógyfürdőbe. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a belépő ára számukra mindössze 1150 forint.

Kaposvár: február 8-án (pénteken) farsangi éjszakai fürdőzést rendeznek a Virágfürdőben. Minden belépőjegy mellé tombolát adnak ajándékba. A zenés fürdőzés 20 órától éjjel 1-ig tart. A felnőtt belépő 1600 forintba kerül, az ifjúsági és nyugdíjas jegy ára 1200 forint.

Komárom: február 9-én a Brigetio Gyógyfürdő vendégei éjszakai fürdőzésen vehetnek részt. Az esti program 20:30-kor kezdődik és éjfélig tart. 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszok is lesznek. Az éjszakai fürdőbelépő ára 1700 forint, akik a szaunavilág szolgáltatásait is igénylik, azoknak 2200 forint a belépő, s a szaunaprogramok alkalmankénti 450 forintos díja ezen felül fizetendő.

Tamási: február 9-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Tamási Termálfürdőben. Ezen a napon 22 óráig tart nyitva a fürdő.