Fürdős programok és akciók január 16. és 20. között.

  • A makói Hagymatikum a jubileumát ünnepli, Igalon hétvégén családi kedvezményt kínálnak, a Barlangfürdőben éjszakai fürdőzést tartanak.

  • Nem lesz hiány programokból és akciókból ezen a héten sem.

Debrecen: akik január 15. és február 15. között egyszerre legalább 2 darab napijegyet vásárolnak az Aquaticum élményfürdő, termálfürdő, szaunavilág, vagy szaunacentrum részlegébe, azok egy 50 százalékos kupont kapnak ajándékba, amit egy ugyanilyen belépő vásárlásához használhatnak fel február 28-ig. Az akció a felnőtt, a nyugdíjas, a gyermek, valamint a diákjegyekre egyaránt érvényes.

Győr: a Rába Quelle fizioterápiás centrumában a NEAK-támogatott gyógyászati kezelésekre hirdettek akciót. Ennek keretében a 15 alkalommal 4 kezelést tartalmazó kúracsomag 42 ezer forint helyett aktív korúaknak 19 500 forintba, nyugdíjasoknak 13 500 forintba kerül. Az akció február 28-ig érvényes.

Hajdúszoboszló: január 15-től két akciót is kínál a Hungarospa. Az Aqua-Palace szaunavilágához kapcsolódó kedvezményről ide kattintva olvashat. Emellett, szintén a mai naptól kezdődően a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben igénybe vehető, NEAK által támogatott gyógyászati csomagokat is jelentős kedvezménnyel kínálják.

Igal: az előttünk álló hétvégén (január 19-20.) és február közepéig minden további hétvégén jelentős kedvezménnyel válthatók családi belépők az Igali Gyógyfürdőbe. Például a 2 felnőtt, 2 gyermek számára érvényes családi jegy 6100 forint helyett 4100 forintba kerül.

Makó: megnyitásának a hetedik évfordulója alkalmából január 19-én (szombaton) születésnapi programokkal várja vendégeit a Hagymatikum fürdő. Kakaós csiga workshop, csokoládé kvíz, koncert, salsa bemutató és habparty egyaránt a program része lesz, de csokoládés masszázst és csokoládés szaunafelöntéseket is tartanak. Édes szülinapja lesz a makói termálfürdőnek…

Martfű: január 18-án, azaz pénteken szaunaestet rendeznek a Martfű Termál Spában. 20 órától sós, mézes és jeges felöntésekkel várják a vendégeket.

Miskolctapolca: jövő héten karbantartási szünet kezdődik a Barlangfürdőben, de még előtte, most szombaton (január 19-én) éjszakai fürdőzést tartanak. 20 óra és éjfél között DJ biztosítja a zenét a fürdőben. Az esti belépőjegy 2000 forintba kerül, de a napijegyes vendégek az esti programon is maradhatnak.

Sárvár:  január 18-án (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Termálfürdőben. A szaunavilág ezen a napon éjjel 1-ig, a fürdő pedig egészen éjjel 2-ig nyitva tart. A farsangi fürdőzésekre jelmezben érkező vendégek egy fürdőbelépőt kapnak ajándékba.

Zalakaros: folytatódik a „nyugdíjas csütörtök” kedvezmény a Zalakarosi Fürdőben. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas igazolványukat felmutató vendégek csütörtökönként a komplex belépőjegy árából 50 százalékos kedvezményt kapnak. Az akció április 30-ig tart.