Fürdős akciók és programok január 8. és 13. között.

  • Egyes fürdők bizonyos napokon kedvezményes jegyárakkal, vagy éppen bérletakcióval várják a vendégeket.

  • Zalakaroson Gáspár Lacival tartanak pótszilveszteri fürdőbulit.

Bükkszék: január utolsó napjáig még lehetőség van akciós bérletet váltani a bükkszéki fürdőbe. A 10 alkalomra szóló, 4 órás tartózkodást biztosító bérletek március 31-ig használhatók fel. A felnőtt bérlet 20 ezer forintba, a nyugdíjas és gyermek bérlet 15 ezer forintba kerül.

Celldömölk: január elejétől új kedvezménnyel várja vendégeit a Vulkánfürdő. Érdemes hétfőnként és csütörtökönként felkeresni a termálfürdőt, ugyanis ezeken a napokon a felnőtt, gyermek és diák napijegy 1390 forintba, a nyugdíjas belépő 990 forintba kerül. Az akció június 14-ig tart, ez alól csak április 22. és június 10. jelent kivételt.

Győr: február végéig érvényes a Rába Quelle társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezelésekre vonatkozó akciója. A 15 alkalmas (napi négyféle kezelést tartalmazó) csomag ára nyugdíjasoknak 13 500 forint, aktív korúaknak 19 500 forint.

Igal: az előttünk álló hétvégén (január 12-13.) és a rákövetkező 4 hétvégén akciós családi jegyeket kínál az Igali Gyógyfürdő. 1 felnőtt és 2 gyermek esetén 2900 forint, 2 felnőtt és 1 gyermek esetén 3700 forint, 2 felnőtt és 2 gyermek esetén 4100 forint, 2 felnőtt és 3 gyermek esetén 4600 forint a jegyár. Gyereknek a 6-14 évesek számítanak és az akció csak az említett napokon érvényes.

Komárom: január 12-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. Az esti program 20:30-tól éjfélig tart és 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A szimpla fürdőbelépő 1700 forintba, a szaunába is érvényes jegy 2200 forintba kerül, a szaunaszeánszokra szóló jegy pedig 450 forint/alkalom áron váltható.

Lenti: a nyugdíjasoknak keddenként igazán érdemes felkeresniük a Lenti Termálfürdőt, hiszen ezeken a napokon számukra 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a napi belépők árából. Ne felejtsék otthon a nyugdíjas igazolványukat, mert szükség lesz rá a kedvezmény igénybevételéhez. A keddi kedvezmény február végéig érvényes.

Magyarhertelend: január elejétől ismét elérhetők a Hertelendi Termálfürdő hétköznapi akciói. Ezek közé tartozik, hogy hétfőnként féláron váltható szaunabelépő. Keddenként az egész napos fürdőbelépőkre jár 50 százalékos kedvezmény. Csütörtökönként pedig az egész napos felnőtt fürdőbelépő értékének az 50 százalékát be lehet váltani a termálfürdő éttermében.

Zalakaros: január 11-én, pénteken pótszilveszteri partyt rendeznek a Zalakarosi Fürdőben. Az este sztárvendége Gáspár Laci lesz. Az esti program 21 órától egészen éjjel 2-ig tart, a vendégek az élményfürdő beltéri és kültéri medencéit használhatják.