Fürdős programok és akciók január 3. és 6. között.

  • A héten több helyen éjszakai fürdőzést és szaunaszeánszokat is tartanak. Néhol a kettőt egyszerre.

  • A belépőjegyekre vonatkozó akciót is találni.

Bükkszék: január 5-én, azaz most szombaton szaunaszeánszokkal várják a bükkszéki fürdőbe látogató vendégeket. A szaunaprogramokat 19 és 20 órakor tartják, belépőjegyek 400 forint/szaunaszeánsz áron válthatók.

Celldömölk: január 3-án egy több hónapos akciót indít a Vulkánfürdő. Ennek keretében minden hétfőn és csütörtökön kedvezményes áron lehet napi belépőjegyet vásárolni. Az említett napokon a felnőtt, diák és gyermek napijegy ára 1390 forint, a nyugdíjas belépő pedig 990 forintba kerül. Az akciós időszak egészen június 14-ig tart, ez alól csak április 22-e és június 10-e jelent kivételt.

Debrecen: január 3-án női nap lesz az Aquaticum élményfürdő szaunavilágában, azaz 16 órától zárásig kizárólag hölgyek látogathatják a szaunarészleget. A vendégek három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Győr: nem kell sokat várni a Rába Quelle fürdő idei első éjszakai fürdőzésére. Január 5-én, szombaton 20 óra és éjfél között tartják az esti fürdőzést. A vendégeket 22 és 23 órakor szaunaszeánszokra is beülhetnek. Az esti fürdőbelépő 3000 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 3800 forint.

Hajdúböszörmény: január 4-én (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz a Bocskai Gyógyfürdőben. A program 20:30-kor kezdődik és 23:45-ig tart. A vendégek szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az esti fürdőbelépő ára 1500 forint, a szaunaszeánszokra is érvényes jegy pedig kereken 3000 forintba kerül.

Komárom: a szaunázás kedvelőinek jó hír, hogy január 3-án és 5-én is szaunaszeánszok lesznek a Brigetio Gyógyfürdőben. Csütörtökön 17:15-kor és 18:15-kor, szombaton 11:15-kor, 14:15-kor, 17:15-kor és 18:15-kor tartják a szaunaszeánszokat.A programokra alkalmanként 450 forintba kerül a belépő.

Lenti: aki rendszeresen látogatja a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkot, annak érdemes éves bérletet váltania. Emellett szól az is, hogy a felnőtt bérletek mellé a fedett élményfürdőbe szóló, 20 alkalmas belépőjegycsomagot adnak ajándékba. Az akcióról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: május 29-ig tart a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő „termál szerda” nevű akciója. Szerdánként a napi belépőjegy 1300 forintba kerül, a fürdő éttermében pedig 50 százalékos kedvezményt biztosítanak az ételek árából. A kedvezmény az italokra és a jégkrémekre nem vonatkozik.