• Gyerekfoglalkozásokkal, éjszakai fürdőzésekkel, szaunaprogramokkal és bérletes akcióval is készülnek a fürdők az év utolsó napjaira.

  • Sok helyen szilveszteri fürdőzést is tartanak.

Bükfürdő: a büki fürdőben gyermekanimációs programokat tartanak a téli szünet ideje alatt, ami alól csak január elseje jelent kivételt. Csúszdaversennyel, kreatív kuckóval, csillámtetoválással és vízi discóval várják a vendégeket a következő napokban is.

Debrecen: az Aquaticum mediterrán élményfürdőben Aqua Manó Party lesz december 28-án (pénteken) és december 30-án (vasárnap) is. Mindkét nap 14 és 17 óra között zumbával, vízi vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal kapcsolódhatnak ki a fürdővendégek.

Győr: idén még két éjszakai fürdőzést tartanak a Rába Quelle fürdőben, december 29-én és 30-án. A program 20 órától éjfélig tart szombaton és vasárnap is, az este folyamán pedig szaunaszeánszokon is részt vehetnek a fürdőzők. Az esti belépő ára 3000 forint, a szaunavilágba is érvényes jegy 3800 forintba kerül.

Igal: december 31-én medencepartyval várja vendégeit az Igali Gyógyfürdő. 9 és 15 óra között retro disco és sztárvendégek biztosítják a szilveszteri hangulatot. 11 órától Szabó Ádám harmonikaművész, 12 órától pedig Weisz Viktor fog fellépni a fürdő szabadtéri termálmedencéjénél.

Igal Gyógyfürdő szilveszterKaposvár: előszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz december 29-én (szombaton) a Virágfürdőben. 20 óra és éjjel 1 között zenével, meglepetésvendéggel, tombolával és éjféli pezsgős koccintással várják a fürdőzőket. A felnőtt belépő 1600 forintba, az ifjúsági és nyugdíjas esti jegy pedig 1200 forintba kerül.

Lenti: akik gyakran látogatják a Lenti Termálfürdőt, azoknak érdemes még idén megváltaniuk az éves bérletüket. A felnőtt bérletek mellé 20 alkalomra szóló, az élményfürdőbe érvényes belépőjegycsomagot adnak ajándékba. Ráadásul a még decemberben bérletet vásároló vendégek 5 darab ingyen szaunajegyet kapnak ajándékba.  A kiegészítő jegyek hétköznapokon használhatók fel.

Makó: Moulin Rouge szilvesztert rendeznek a Hagymatikum fürdőben. Artista produkcióval, élőzenével, habpartyval készülnek az év utolsó napjára. Ezen felül svédasztalos vacsorával és éjféli menüvel is kedveskednek a vendégeknek.

Miskolctapolca: december 29-én előszilveszteri habparty és laser show lesz a Barlangfürdőben. A program 20 órakor kezdődik, a medencéket éjfélkor zárják. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti belépőjegy 2000 forintba kerül, de a napijegyes fürdőzők az éjszakai programon külön díj fizetése nélkül maradhatnak.

Sárvár: idén is szilveszteri medencepartival készül az év utolsó estéjére a sárvári fürdő. 20 óra és hajnali 4 között habparty, koncertek (Princess hegedűtrió, Freddie) biztosítják a kikapcsolódást. Felár ellenében lehetőség van svédasztalos vacsorára is. 14 év felettieknek a belépő 9900 forintba, gyerekeknek 4500 forintba kerül, a szaunavilágba szóló kiegészítő jegy ára 1800 forint.

Szentgotthárd: zenés éjszakai fürdőzés lesz szilveszterkor a szentgotthárdi fürdőben is. A december 31-i program 20 órától éjjel 3-ig tart. A fürdőben szilveszterezőket szaunaszeánszokkal és éjféli pezsgős koccintással is várják a szervezők.

Zalakaros: a téli szünet hátralevő napjaira változatos gyerekprogramokkal készül a Zalakarosi Fürdő. Szilveszterkor pedig fürdőpartyval várják a vendégeket, az esti program 21 órától hajnali 4-ig tart. A szilveszter sztárvendége a Cozombolis lesz.