• Egyes fürdőkben karácsonykor is gyerekprogramokkal, játékos vetélkedőkkel várják a vendégeket.

  • Két fürdőben is bérletakciót hirdettek.

Bükfürdő: a téli tanítási szünetre programokkal készül a Bükfürdő Thermal & Spa. December 24. és január 1. kivételével a szünet minden napján lesznek programok. Ezek közé tartozik a csúszdaverseny, a vízi disco, a csillámtetoválás és a kreatív kuckó.

Bükkszék: bérletakciót hirdetett a bükkszéki fürdő. Ennek keretében 10 alkalomra szóló 4 órás bérletek válthatók, ennek az ára felnőtteknek 20 ezer forint, nyugdíjasoknak és diákoknak (6-18 évesek) 15 ezer forint. Az akciós bérletek december 31-ig vásárolhatók meg a fürdő pénztárában. A bérleteket 2019. január 1. és március 31. között lehet felhasználni.

Debrecen: december 23-án ünnepváró csobbanás lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 14 és 17 óra között várják a gyerekeket, akik karácsonyfadíszeket és ajándékdobozokat készíthetnek, valamint vizes vetélkedőkön is részt vehetnek. A felnőttek sem maradnak program nélkül, hiszen aqua zumba is lesz a hullámmedencénél. December 26-án karácsonyi forgatag néven tartanak gyerekfoglalkozásokat és vízi aerobikot, szintén 14 és 17 óra között.

Győr: december 27-én éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 20 órától éjfélig tart és a vendégek két alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Jegyet a helyszínen lehet váltani, a fürdőbelépő 3000 forintba kerül, akik pedig a szaunavilág szolgáltatásait is élveznék, azoknak 3800 forintba kerül az éjszakai jegy.

Hajdúszoboszló: december 25-én és 26-án karácsonyi programokat rendeznek az Aqua-Palace élményfürdőben. Kedden és szerda délután 16 órától szaunaszeánszon vehetnek részt a vendégek. Kedd este, 20 és 22 óra között pedig zenés habpartyval várják a fürdőzőket.

Lenti: akik gyakran megfordulnak a Lenti Termálfürdőben, azoknak még decemberben érdemes bérletet venniük. A felnőtt és a gyermek éves bérletek mellé ajándékba adnak az élményfürdőbe szóló, 20 alkalmas belépőjegycsomagot. Sőt, decemberi vásárlás esetén még 5 darab ingyenes szaunajegyet is kapnak a bérletesek. A kiegészítő jegyek hétköznap használhatók fel. Az akcióról további információkat talál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: december 25-től kezdődően egészen a hónap utolsó napjáig animációs programokat tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ennek keretében vizes játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várják a fürdőbe látogató vendégeket.