• Akinek van fürdőrajongó ismerőse vagy rokona, annak tudunk egy jó ötletet a karácsonyi ajándékra.

  • December 25-én és 26-án ettől függetlenül is érdemes lesz ellátogatni a Hungarospába, ahol szaunaszeánszokkal és esti fürdőzéssel várják a vendégeket.

Az év végi ünnepekhez közeledve sokaknak okoz fejtörést, hogy milyen karácsonyi ajándékot vásároljanak. Nyilván az ember nem akar melléfogni és olyannal meglepni a rokonait, ismerőseit, aminek nem veszik hasznát. Készpénzt ajándékozni pedig azért talán túlontúl is praktikus megoldásnak számít.

Az arany középút lehet egy olyan utalvány, aminek az ajándékozott biztosan hasznát veszi. Amennyiben az illetőről tudjuk, hogy kedveli a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum különféle szolgáltatásait, akkor pedig már meg is van a tökéletes meglepetés: a Hungarospa ajándékutalvány.

Nagy előnye az utalványnak, hogy gyakorlatilag a Hungarospa minden szolgáltatásához felhasználható. A megajándékozott vásárolhat belőle fürdőbelépőt a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe, az Árpád uszodába, vagy akár nyáron az Aquaparkba. Felhasználhatja a Thermal Hotelben és a fürdő kempingjében is a szállásdíj kiegyenlítésére. Sőt, kifizetheti belőle a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezelések önrészét, vagy éppen a wellness szolgáltatásokat. Bármit, ami szerepel a Hungarospa árlistáján.

Nem kell elsietni az utalványok felhasználását, hiszen a kiváltástól számított egy évig érvényesek, azaz akár egy jövő őszi üdülésre is lehet tartalékolni.

Az ajándékutalványok 5000 és 10 ezer forintos címletekben vásárolhatók meg a fürdő jegypénztárában és a Thermal Tourist utazási irodában. Az utalványról minden további információt elolvashat ide kattintva, a fürdő honlapján.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilágKarácsonykor egyébként programokkal is várják majd az Aqua-Palace élményfürdőbe érkező vendégeket. December 25-én és 26-án 16 órától szaunaszeánszokat tartanak. December 25-én pedig egy különleges esti programon kapcsolódhatnak ki az ünneplésben megfáradt vendégek: 20 és 22 óra között „Karácsonyi Hóparty”, azaz zenés fürdős habparty lesz az élményfürdőben.

A fürdőről és a programjaikról itt megtalál minden fontos információt.