Fürdős akciók és programok december 11. és 16. között.

  • A belépőjegyekre vonatkozó akciót hirdetett több termálfürdő is.

  • Néhány helyen pedig szaunaprogramokkal várják ezen a héten a vendégeket.

Hajdúnánás: év végéig „páros kedd” akciót hirdetett a Hajdúnánási Gyógyfürdő. A keddi napokon minden teljes árú belépő mellé egy további jegyet ajándékba adnak.

Igal: a hétvégén szaunaszeánszokkal várják az Igali Gyógyfürdőbe látogató vendégeket. A szaunaprogramok december 15-én (szombaton) és 16-án (vasárnap) is 14, 15 és 16 órakor kerülnek megrendezésre.

Komárom: december 16-án, azaz vasárnap Szaunázók Napja lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A nap során, 11:15-től kezdődően 18 óráig hat alkalommal tartanak szaunaszeánszokat, amelyeken alkalmanként 350 forintért vehetnek részt a vendégek. (A szaunaprogramokhoz a szaunavilágba érvényes belépő is szükséges).

Leányfalu: a december 13 és 31. közötti időszakra kedvezményes bérletvásárlási akciót hirdetett a Leányfalu Termálfürdő. Éves bérletek 15 százalékos kedvezménnyel válthatók. A 20 alkalomra szóló, 4 hónapig érvényes bérletek árából ugyancsak 15 százalék kedvezményt adnak. A 2019 május 1-ig érvényes, 20 alkalmas családi bérlet ára pedig 30 ezer forintba kerül az akciós időszakban.

Lenti: év végig minden kedden és pénteken „SzauNapot” tartanak a Lenti Termálfürdőben. Ezeken a napokon 17 óra és 20 óra között a vendégeknek lehetőségük van csak a szaunavilágba belépőjegyet váltani. A szaunajegy ára 1000 forint, a 17:15-kor és 18:15-kor tartandó szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 500 forintért lehet részt venni. A SzauNapról bővebb információt olvashat a fürdő honlapján.

Mezőkövesd: még december 20-ig érvényes a Zsóry Fürdő élményfürdős akciója. Ez azt jelenti, hogy a fedett uszodába és élményfürdőbe szóló kiegészítő jegy árából munkanapokon 50 százalék kedvezményt adnak. A kiegészítő jegy ára 1200 forint, viszont az akciós időszakban már 600 forintért megvásárolhatják a vendégek.

Tamási: december 10. és 13. között nyugdíjas napokat tartanak a Tamási Termálfürdőben. Ezeken a napokon a nyugdíjasok 1200 forintért válthatnak napijegyet.

Zalakaros: a nyugdíjasoknak érdemes csütörtökönként felkeresniük a Zalakarosi Fürdőt. A 2018. december 31-ig tartó akció keretében ugyanis ezeken a napokon féláron válthatnak komplex belépőjegyet. A kedvezmény igénybevételéhez szükségük lesz a nyugdíjfolyósító által kiadott nyugdíjas igazolványra, ezért azt ne felejtsék otthon.