Fürdős akciók és programok január 31. és február 5. között.

  • Debrecenben a nyugdíjasoknak, Igalon pedig az 50 év felettieknek is kedvező jegyárakat kínálnak.

  • Bükfürdőn a szülinapos gyerekek járnak jól.

Budapest – Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben február 4-én, azaz szombaton kajakergométeres és sárkányhajó kupát tartanak. Olimpikonokkal és családi programokkal is várják ezen a napon az érdeklődőket 9 és 17 óra között.

Bükfürdő: nemcsak erre a hétre, hanem az egész 2017-es évre érvényes a termálfürdő új akciója. Ennek keretében minden 3-14 év közötti gyerek a születésnapján ingyen léphet be a fürdőbe. Ehhez a szülinapos kisgyereknek csak egy teljes áron jegyet váltó felnőttet kell magával vinnie. A kedvezmény igénybe vételéhez személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Debrecen – Aquaticum: egész februárban és márciusban érvényes az Aquaticum Termálfürdő nyugdíjas kedvezménye. A nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek hétköznaponként 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a termálfürdőbe. A 7 és 15 óra közötti időszakban vásárolhatók meg az akciós jegyek, s a hétköznapra eső ünnepnapon (március 15.) nem érvényes a kedvezmény.

Aquaticum GyógyfürdőHajdúszoboszló: még március 14-ig érvényes a fürdő gyógyászati kezelésekre vonatkozó akciója, aki teheti annak érdemes ezzel élnie. A lehetőségről további részleteket olvashat ide kattintva. Aki pedig több napra látogatna el az üdülőhelyre, annak a február elsejétől kezdődő „Hajdúszoboszló 10+10” akció kínál kedvező szálláslehetőséget, amiről a tudnivalókat ebben a cikkben foglaltuk össze.

Igal: februárban az 50 év felettieknek szerdánként igazán érdemes lesz ellátogatniuk az Igali Gyógyfürdőbe. A somogyi fürdő ugyanis ezeken a napokon 50 százalékos kedvezménnyel, azaz 1100 forintért kínálja az egész napos fürdőbelépőket. Az 50 év felettiek számára érvényes szerdai kedvezmény csak a 14 óráig megváltott belépőjegyekre vonatkozik. Februárban is folytatódik az Igali Gyógyfürdő januári akciója, amit a családi belépőjegyet váltók vehetnek igénybe minden hétvégén.

Komárom: az előttünk álló szombaton és vasárnap (február 4-5.) szaunázók hétvégéje lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A szaunaszeánszokat mindkét nap 14, 15, 16, 17 és 18 órakor tartják. A programról további részletek talál a fürdő honlapján.

Makó: a Hagymatikumban minden kedden más-más szolgáltatás érhető el féláron. Január utolsó napján a 30 perces svédmasszázs, a 30 perces aromamasszázs, a lávaköves masszázs és a Kleopátra kádfürdő lesz akciós.