Fürdős programok és akciók február 7. és 12. között.

  • Igazából majd február 14-én lesz Valentin-nap, de sok helyen már ezen a héten is Valentin-napi éjszakai fürdőzéseket tartanak.

  • 50 év felettieknek szóló akció és az egészséges táplálkozásról szóló előadás is lesz a héten.

Budapest – Aquaworld: Valentin-napi fürdőpartyt tartanak a budapesti élményfürdőben február 10-én, azaz pénteken 21:30-tól hajnali 2:30-ig. Sztár DJ-vel, tűzshow-val, lézershow-val, táncosokkal és sok egyéb programmal készül a fürdő. Az Aquaworld korábbi éjszakai fürdőzéseihez hasonlóan ismét ingyenes buszjáratokat indítanak a Nyugati pályaudvartól a  fürdőhöz és vissza. Odafelé 21, 22 és 23 órakor, visszafelé 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor indulnak a buszok.

Hajdúszoboszló: „táplálkozás és egészség” címmel előadást tartanak február 8-án, 16 órától az Aqua-Palace Élményfürdő szörf épületének konferenciatermében. Az ingyenes előadásról további információkat talál ide kattintva, a fürdő weboldalán.

Harkány: február 11-én Valentin-napi éjszakai fürdőzést rendeznek a Harkányi Gyógyfürdőben. 20 óra és éjfél között élőzenével, koktélokkal, színes fényjátékokkal várják a fürdővendégeket. A belépőjegyek ára is kedvező, ugyanis 2 fő részére 2990 forintba, 1 főnek 1495 forintba kerül a jegy.

éjszakai fürdésIgal: februárban többféle akciót is kínál az Igali Gyógyfürdő. Szerdánként az 50 év felettiek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőjegyet. A félárú akciót azok az 50 év felettiek vehetik igénybe, akik 9 és 14 óra között érkeznek a gyógyfürdőbe. Ezen felül az előttünk álló hétvégén is érvényes lesz a családi belépőkre vonatkozó kedvezmény. Például a 2 felnőtt, 2 gyermek esetén érvényes jegyár 6000 forint helyett 4000 forint lesz.

Makó: február 11-én (szombaton) Valentin-napi programokkal készül a Hagymatikum fürdő. A létesítmény ezen a napon 23:30-ig tart nyitva. A nap folyamán romantikus szaunaszeánszokon és páros masszázsokon is részt vehetnek a vendégek. További információkat talál a fürdő honlapján.

Martfű: február 11-én éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában 21:30-tól. Az esti programra a belépőjegy 1300 forintba kerül.

Tamási: jövő héten, február 14-én tartanak majd Valentin-napi éjszakai fürdőzést a Tamási Termálfürdőben. Aki szeretne ezen részt venni, annak fontos információ, hogy jegyek korlátozott számban kaphatók és csak február 12-ig. A 20 órakor kezdődő program nemcsak fürdőzést foglal magában, hanem gyertyafényes vacsorát és ingyenes élményfotózást is. A Valentin-napi programról további részleteket olvashat a Tamási Termálfürdő weboldalán, vagy az esemény Facebook oldalán.

Zalakaros: a település termálfürdőjében szintén Valentin-napi éjszakai fürdőzést tartanak, méghozzá február 10-én, pénteken. Az élményfürdő részlegben a Freya Band biztosítja a zenét, az esti program pedig 21 órától egészen éjjel 2-ig tart.