• Jelentős kedvezménnyel vehetők igénybe a Hungarospa társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati szolgáltatásai.

  • Az akció keretében ingyenes belépési lehetőséghez is juthatnak a vendégek.

Érdemes tudni, hogy akik a hajdúszoboszlói Hungarospa komplexumban vesznek igénybe OEP által támogatott gyógykezeléseket, azok a harmadik kúrától kezdve már törzsvendégnek számítanak. Idén év elején ráadásul a szokásos – 10 százalékos – törzsvendég kedvezmény duplája, 20 százalék jár nekik a gyógykezelések árából.

Az akció a 2017. január 16. és március 14. közötti időszakra, s ezen belül a hétköznapokra vonatkozik. Az OEP által támogatott komplex kezelés így 1300 forint/nap helyett mindössze 1040 forint/nap áron vehető igénybe, ami legfeljebb napi négy kezelést és fürdőbelépőt foglal magában.

S ha mindez még nem lenne elegendő, minden gyógykúrát igénybe vevő vendégnek további kedvezményeket is nyújtanak. Ezek közé tartozik, hogy a legalább négy napos kúracsomagot vásárló vendégek a kúralapjuk felmutatásával vasárnap ingyen mehetnek be a fürdőbe.

Hungarospa gyógyfürdőTovábbá a kezelési napokon a csomagár tartalmaz egy pohár gyógyteát, vagy egy palack Pávai ásványvizet. Sőt, a kezelőlappal 20 százalékos kedvezménnyel vásárolható belépőjegy az Aqua-Palace Élményfürdőbe, valamint a kezelési napokon ingyen látogatható az Árpád Uszoda.

Az akcióról további részleteket olvashat a gyógyfürdő honlapján.

A hajdúszoboszlói Hungarospa tavalyi évéről és idei terveiről szóló cikkünket ide kattintva találja.