• Év elején 10+10, azaz összesen 20 százalékos kedvezményt biztosítanak egyes hajdúszoboszlói szállásadók.

  • A fürdőbelépőt is magukban foglalják az akciós csomagok.

Egy különleges akcióval kezdődik az év Hajdúszoboszlón. A „Hajdúszoboszlói 10+10” nevet viselő ajánlat lényege az, hogy a vendégek az akcióban résztvevő hotelekben 10 százalékos kedvezménnyel pihenhetnek és egy később felhasználható, szintén 10 százalékos szálláskupont kapnak, valamint további kedvezményekhez is juthatnak.

A 2017. február 1. és április 13. közötti akcióhoz csatlakozott a Hungarospa saját szállodája, a Thermal Hotel is. Náluk a minimum 2 éjszakára foglalható „Spa hétvége” és a minimum 7 éjszakára foglalható „Relax napok” csomagjaikra érvényes a 10+10 százalékos kedvezmény.

Mindkét csomag magában foglal a szállás időtartamára (kivéve távozás napja) egy belépőt a Hungarospa fürdőkomplexumba. Ebbe beleértve a gyógyfürdőt, az Aqua-Palace élményfürdőt, valamint az Árpád Uszodát.

Mindezeken felül a városi szolgáltatóknál érvényes kuponokat is kapnak a vendégek. Ezek helyi ajándék- és divatüzleteknél, múzeumoknál, játszóháznál, kávézóban, csárdában biztosítanak 10 százalékos kedvezményt.

Hungarospa Thermal HotelFontos, hogy az akció csak közvetlenül a szálláshelyen történő foglalás esetén érvényes és jelezni kell, hogy a vendég szeretné igénybe venni a „Hajdúszoboszlói 10+10 akciót”.

További részleteket talál az akcióról a Hungarospa Thermal Hotel weboldalán.