Fürdős programok és akciók január 24. és 29. között.

  • Szaunaszeánszokkal, akciós belépőjegyekkel, gyógyászati akcióval várják ezen a héten a fürdőzőket.

  • Szombatig karbantartási szünet van az Aqua-Palace-ban.

Győr: január 27-én, azaz pénteken tartják a Rába Quelle termálfürdő következő éjszakai fürdőzését. Az esti program 21 órakor veszi kezdetét és éjfélig tart, 22 és 23 órakor pedig szaunaszeánszok színesítik az estét. A belépőjegy szaunahasználat nélkül 2200 forintba, szaunahasználattal 2900 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: fontos információ, hogy hétfőtől péntekig karbantartási szünet van az Aqua-Palace élményfürdőben, ezért csak szombattól kezdve látogatható újra. A Hungarospa gyógyászati akciót hirdetett, így aki most venne igénybe balneoterápiás kezeléseket, az jól járhat. Erről további részleteket olvashat ide kattintva. Ezen felül a fürdő saját szállodája részt vesz a „Hajdúszoboszló 10+10” nevet viselő akcióban. Utóbbiról pedig itt talál bővebb információkat.

Harkány: a gyógyfürdőben ezen a héten is megtartják a szokásos szaunaceremóniákat, amelyek mindkét nap 16 órakor kezdődnek. Szombaton jázmin-keletvarázsa illatokkal, vasárnap citrom-narancsvirág illatokkal várják a látogatókat.

Igal: az Igali Gyógyfürdőben is lesznek ezen a hétvégén szaunaszeánszok. Ráadásul mindkét nap három-három alkalommal, 14, 15 és 16 órai kezdettel. Az igali szaunaszeánszokról további információkat talál a honlapjukon. Emellett január 28-án és 29-én vehető utoljára igénybe a fürdő családi jegyekre vonatkozó akciója. Ennek keretében jelentős kedvezménnyel vásárolhatók családi belépőjegyek, csak egy példa: a 2 felnőtt, 2 gyerek számára érvényes családi jegy 6000 helyett 4000 forintba kerül.

Komárom: éjszakai fürdőzést rendeznek január 28-án, szombaton a Brigetio Gyógyfürdőben. A fürdőzés 20:30-kor kezdődik és éjfélig tart. Az este folyamán öt alkalommal tartanak szaunaszeánszokat, a belépőjegyek ára pedig egészen baráti. Konkrétan 1000 forint a fürdőbe érvényes belépő, aki a szaunát is használná, annak 1500 forint a jegy, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 350 forintért lehet részt venni. A Brigetio Gyógyfürdő éjszakai fürdőzései népszerűek, így nem árt elővételben beszerezni a belépőket.

Makó: a Hagymatikum fürdő állandó akciója a „masszázs kedd”. Ez azt takarja, hogy minden kedden 50 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe egyes masszázsfajták és kezelések. Január 24-én a 30 perces svéd- és aromamasszázs, az 50 perces svédmasszázs, valamint a csoportos vízi torna lesz akciós.

Hagymatikum fürdőSárvár: január eleje óta újra érvényes a sárvári fürdő „nyugdíjas kedd” akciója. Ennek keretében keddenként a nyugdíjas igazolványukat felmutató vendégek 900 forintért válthatnak egész napra érvényes fürdőbelépőt.

Tiszakécske: ami Sárváron a kedd, az a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben a szerda. A hét harmadik napján ugyanis mindössze 1000 forintba kerül a belépőjegy, ráadásul szerdánként a fürdőben lévő pizzéria is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket.