Fürdős programok és akciók január 17. és 22. között.

  • Több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket, akik az egyiken ingyen belépőhöz juthatnak.

  • Szaunaprogramok is sok helyen lesznek.

Cegléd: január 21-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Ceglédi Termálfürdőben. Az este folyamán korlátlan limonádé és szörp fogyasztással várják a vendégeket. A fürdőzés 20 órakor kezdődik és éjfélig tart, a belépőjegy 2400 forintba kerül fejenként.

Hajdúszoboszló: ezen a héten veszi kezdetét a Hungarospa fürdő gyógyászati akciója. Ennek keretében a törzsvendégek jelentős kedvezményt kapnak a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezelések árából. A tudnivalókat ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

Harkány: ezen a hétvégén is szaunaceremóniákkal várja vendégeit a Harkányi Gyógyfürdő. Január 21-én rózsa-levendula, január 22-én méz-citrom illatokkal készülnek a szaunamesterek. A program mindkét nap 16 órakor kezdődik.

Igal: szombaton és vasárnap az Igali Gyógyfürdőben is lesznek szaunaprogramok, méghozzá 14, 15 és 16 órakor. A szaunaszeánszokon alkalmanként 400 forintért, vagy 1000 forint/3 alkalom áron lehet részt venni. Ezen felül a januári hétvégéken olcsóbban kínálja a családi belépőket a termálfürdő, amiről további információkat olvashat Igal honlapján.

Sárvár: január 20-án (pénteken) farsangi éjszakai fürdőzést tartanak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A jelmezben érkező vendégeket egy ingyenes belépővel jutalmazzák, amit a következő látogatásuk alkalmával használhatnak fel. A farsangi fürdőzés 19 órakor veszi kezdetét és a szauna éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig tart nyitva. 22 órakor pedig meglepetés program is lesz. Az esti programra a belépő 1900 forintba kerül, a szaunajegy ezen felül további 700 forint.

Aquaworld éjszakai fürdőzésTiszakécske: mesés szaunaest lesz január 20-án a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A szaunaszeánszokat 18, 19 és 20 órakor tartják. További részletek talál a fürdő weboldalán.

Zalakaros: szombaton, azaz január 21-én napközben szaunaprogramok lesznek a Zalakarosi Termálfürdőben. Ezek 11, 15 és 17 órakor veszik kezdetüket. Ezen felül minden nap ingyenes vízi gimnasztikát is tartanak az élménymedencénél, amelyek 10:30-kor és 15:30-kor kezdődnek.