Fürdős programok augusztus 14. és 20. között.

  • Ezen a héten aztán bőven lesz választék az éjszakai fürdőzésekből, az egyik fürdőben még tűzijátékot is tartanak.

  • Bükkszéken Salvus Nappal várják a vendégeket.

Barcs: augusztus 18-án, azaz szombaton 20 órától hangulatos éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Barcsi Gyógyfürdő. Az este folyamán többféle zenés program (akusztikus rock, retró slágerek) biztosítják a fürdőzők szórakozását. A belépődíj 1000 forintba kerül.

Berekfürdő: augusztus 18-án Fürdőbált tartanak a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. 21 órától az Ocho Macho ad élő nagykoncertet, 23 órától pedig DJ biztosítja a zenét. Az esti programra a belépő 2000 forintba kerül.

Budapest-Palatinus: augusztus 18-án és 19-én egész napos családi- és gyerekprogramokat tartanak a Palatinus fürdőben. Táncos foglalkozásokkal, mesekvízzel, akadályversenyekkel vízi diszkóval, arcfestéssel és csillámtetoválással készül erre a két napra a fürdő. (Aki nem tud részt venni az eseményen: egy hét múlva a Paskál Fürdőben tartanak hasonló programokat).

Budapest-Paskál: augusztus 17-én SzaunaPéntek lesz a Paskálban. 19 órától 19:45-ig az összes szolgáltatást használhatják a vendégek, majd az óránkénti szaunaszeánszok között a pihenőterek és a kinti strandmedence áll a vendégek rendelkezésére. Az esti szaunázós-fürdőzős programra 3500 forintba kerül a belépő. A SzaunaPéntekről további információkat talál a fürdő honlapján.

Bükkszék: augusztus 18-án Salvus Napot rendeznek a bükkszéki fürdőben. Ezen a napon gyerekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, vízi játékokkal kapcsolódhatnak ki a legfiatalabb fürdővendégek. 15 órától pedig Palcsó Tamás ad koncertet.

Debrecen: augusztus 18-án (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum élményfürdőben. A program 19 órakor kezdődik, a medencéket pedig csak éjjel fél 1-kor zárják. Az éjszakai fürdőzésre 1700 forintért váltható belépő. Akiknek van érvényes napijegyük, azok 21 óra után 1000 forintért hosszabbíthatják meg a tartózkodásukat. Az esti fürdőzés alatt a szaunacentrum 500 forintos kiegészítő jegy ellenében látogatható.

Igal: a hosszú hétvégére (augusztus 18-20.) különleges programmal, a Strand Fesztivállal készül az Igali Gyógyfürdő. Mindhárom nap lesz aquafitnesz a külső gyerekmedencénél. Szombaton Szabó Ádám harmonikaművész zenél a szabadtéri gyógymedencénél. Szintén szombaton 19 órától éjszakai fürdőzés is lesz, 21 órakor tűzijátékkal. Vasárnap délután Bereczki Zoltán ad koncertet, de szinkronúszó bemutatót is tartanak. Hétfőn pedig szimultán sakkversennyel és zenés délutáni fürdőzéssel lehet elütni az időt.

Martfű: minden szerdán 18:30-tól pilates órákat tartanak a Martfű Termál Spában. A foglalkozásokat a legalább 2 órás belépőt váltó vendégek ingyen látogathatják. A szállóvendégek szintén díjmentesen látogathatják az órákat.

Miskolctapolca: augusztus 19-én, azaz vasárnap rendeznek éjszakai fürdőzést a Miskolctapolca Barlangfürdőben. 20 óra és éjfél között a zenét DJ biztosítja. A vendégek a beltéri és a kültéri medencéket is használhatják, a gyerekmedence kivételével. Három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A belépőjegy egységesen 2600 forintba kerül, a szauna kiegészítő jegy ára pedig 1000 forint. A szaunabelépővel a szaunaprogramokon ingyen lehet részt venni.