Fürdős programok augusztus 7. és 12. között.

  • Sokféle programot tartanak ezen a héten a termálfürdőkben.

  • Több helyen is éjszakai fürdőzést rendeznek, de lesz, ahol családi nappal, egészségnappal és gyerekprogramokkal is készülnek.

Budapest – Pünkösdfürdő: játékos nyári programokkal várja vendégeit a Pünkösdfürdői Strand augusztus 11-én és 12-én. A hétvége mindkét napján rengeteg program lesz a fürdőben, ezek közé tartozik a mesekvíz, akadályverseny, mini diszkó, vízi játékok, arcfestés, csillám tetoválás. A programokat 10 és 17 óra között tartják. Augusztus 11-én karitatív úszóversenyt is rendeznek Pünkösdfürdőn. A befolyó nevezési díjakból a Csillaghegyi Mentőállomást támogatják. Mindkét programról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Bükfürdő: augusztus 11-én (szombaton) fitt délutánt tartanak Béres Alexandrával. A fitnesz világbajnok 15:30-tól vízi aerobikot, majd életmód-tanácsadást tart. 17:30-tól pedig a Szombathelyi Kötélugró Klub bemutatóját tekinthetik meg a fürdőzők.

Gyula: augusztus 12-én (vasárnap) Minimax családi nap lesz a Gyulai Várfürdőben. Vízi vetélkedőkkel, kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket, akik személyesen találkozhatnak a rajfilmcsatorna sztárjaival is.

Hajdúszoboszló: augusztus 10-én és 11-én éjszakai fürdőzéssel várja a vendégeket a Hungarospa fürdő. Az esti program mindkét nap 21 óra és éjfél között kerül megrendezésre a strandfürdő tradicionális részén. Az éjszakai fürdőzést csak jó idő esetén tartják meg. Szombat és vasárnap délután sem maradnak programok nélkül a Hungarospa vendégei. A strandi színpadon szombaton 16 órától Vastag Csaba ad koncertet, vasárnap 16 órától pedig Simonyi Kitti táncos bemutatója tekinthető meg.

Igal: augusztus 11-én éjszakai fürdőzést rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Már 19 órától zenés programokkal, este pedig műsorokkal várják a fürdőzőket. A nap folyamán megváltott belépők az éjszakai fürdőzésre is érvényesek, de 18 órától kedvezményes jegyek is válthatók. Érdemes lesz augusztus 12-én, azaz vasárnap is ellátogatni a termálfürdőbe, ugyanis családi napot tartanak. Ezen a vasárnapon a 10 év alattiak ingyen léphetnek be a fürdőbe, ahol ugráló várral, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással és nép játékokkal várják őket.

Komárom: augusztus 11-én egészségnappal várja vendégeit a Brigetio Gyógyfürdő. A gyógyászati részleg munkatársai vérnyomás- és vércukor méréssel, frissítő masszázzsal készülnek erre a szombati napra.

Makó: ázsiai programokat rendeznek szombaton (augusztus 11.) a Hagymatikum fürdőben. Ázsiai tehetségek bemutatója, ázsiai-koreai gasztronómiai show, este K-Pop party és filmvetítés (Magyarország és Ázsia gyöngyszemei) is lesz a fürdőben.

Mezőkövesd: augusztus 11-én zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Zsóry Fürdőben. A program 21 órakor kezdődik és egészen éjjel 1-ig tart. A fürdőzésre a belépőjegy 2200 forintba kerül.

Sárvár: éjszakai fürdőzést tartanak a sárvári fürdőben is, méghozzá augusztus 10-én, azaz pénteken. Lesz bőven idő az esti ejtőzésre, hiszen a program 19 órakor kezdődik és a szaunarészleget csak éjjel 1-kor, a fürdőt éjjel 2-kor zárják. Az esti fürdőbelépő 1900 forintba kerül, a szaunavilágba szóló kiegészítő jegyért pedig ezen felül 700 forintot kell fizetni.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben ezen a héten sem lesz hiány a programokból. Augusztus 11-én kényeztető szauna délutánt rendeznek, ami azt jelenti, hogy 15, 16 és 17 órakor szaunaprogramokkal várják a vendégeket. Szintén ezen a napon a Hevesi Happy Band muzsikál a fürdő nagyszínpadán. Augusztus 12-én (vasárnap) pedig Hagyományok Napját tartanak, azaz népi fajátszótérrel, kézműves programokkal, autentikus vásárral készülnek. A fürdő programjairól további információt talál ide kattintva.