• Fürdőgyógyászati kedvezmény, közalkalmazotti árengedmény, napi kedvezmény, helyi lakos akció – sokféle kedvezményt kínálnak a termálfürdők.

  • Verhetetlen jegyárral nyit újra a Bihar Termálliget fürdő.

Agárd: február közepe óta újra elérhető az Agárdi Gyógyfürdő fürdőgyógyászati akciója. A társadalombiztosítás által támogatott, 60 darab kezelést magában foglaló csomag ára 66 ezer forint, gárdonyi, agárdi és dinnyési lakosoknak pedig 60 ezer forint. A 60 kezelést úgy kell érteni, hogy 15 napon át napi négyféle kezelést tartalmaz, amiből az egyik a gyógyvizes medencefürdő. Az akció április 30-ig tart.

Berekfürdő: pénteken és szombaton több alkalommal szaunafelöntéseket tartanak a Berekfürdői Gyógyfürdőben. Pénteken 15:30-kor, 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor, szombaton 13, 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek a szaunaprogramok, illetve szombaton 15:30-tól aquafitnesszen is részt vehetnek a fürdőzők.

Berettyóújfalu: ahogy tegnap írtuk, pénteken megnyitja kapuit a Bihar Termálliget fürdő. Egyelőre csak részleges nyitásról van szó, de cserébe a belépőt igen kedvező, 1000 forintos áron biztosítják.

Celldömölk: továbbra is kimondottan jutányos áron látogatható a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. A napi belépőjegy 2400 forintba, az 5 órás jegy 1650 forintba, a szaunajegy 650 forintba kerül. A fürdő a hét minden napján 10 és 19 óra között tart nyitva.

Cserkeszőlő: akinek van SZÉP-kártyája, annak érdemes márciusban felkeresnie a Cserkeszőlő Fürdőt, ugyanis a cafeteria kártyával fürdőbelépőt vásároló vendégek 15 százalékos kedvezményben részesülnek. Az akció egész márciusban érvényes.

Ráckeve: rendhagyó szaunázós hétvége lesz március 4-én és 5-én az Aqua Land Termálfürdőben. Az apropót egy szaunamester továbbképzés jelenti „gyógynövények” témában, amelyet a terület legrangosabb képviselője, Orendi János tart. Március másodikától jelen lesznek az oktatók, akik a hétvégi programokon túl a csütörtöki, pénteki és vasárnapi szaunaesteket is megtartják.

Jövő héttől kezdődően egy közalkalmazottaknak szóló kedvezményt is meghirdetett az Aqua Land Termálfürdő. Március 7. és április 25. között keddenként 40 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak felnőtt, komplex zónás belépőjegyet a közalkalmazotti szférában dolgozók, azaz a tanárok, orvosok, egészségügyi dolgozók, tűzoltók, rendőrök, büntetés-végrehajtásban dolgozók. A belépőjegy kedvezmény a státuszukat igazoló igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal érvényesíthető. További kedvezményes lehetőséget kínál számukra a fürdő területén és üzemeltetésében lévő Tókert Csárda is: a la carte étkezés esetén 20 százalékos árengedményt kapnak az ételek árából.

Szeged: március 3-án, pénteken éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Napfényfürdő Aquapolis. A fürdő Forrás Spa részlegégen 21 óra és éjfél között tartják az esti zenés programot. Az éjszakai belépőjegy 4000 forintba kerül.

Tiszakécske: érdemes kihasználni a Barack Gyógy- és Élményfürdő „termál napok” nevű kedvezményét. Hétfőnként és szerdánként a napi belépő mindössze 2500 forintba kerül és a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. Az akció május 29-ig érvényes, ez alól csak március 15., április 10. és május 10. jelent kivételt.

Túrkeve: március 31-ig meghosszabbították a Túrkeve Termálfürdő akcióját, ami azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig „helyi lakos” jegyáron kínálják a belépőket. A helyi lakos napijegy felnőtteknek 2700 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2300 forintba kerül.