• Szaunaprogramokkal egybekötött esti programok és éjszakai zenés fürdőbuli is lesz még a héten.

  • Tiszakécskén a hétfők és a keddek továbbra is akciósak.

  • Sárváron elhalmozzák kedvezményekkel a nyugdíjasokat.

Bogács: február 25-én, azaz most szombaton farsangi medencebált rendeznek a Bogácsi Gyógyfürdőben. A 20 órától 23:30-ig tartó fürdőbuli idején a zenéről és a jó hangulatról a Randevú Plusz Zenekar gondoskodik. Az esti programra 2800 forintba kerül a belépő.

Bükfürdő: február 25-én Szauna Nap lesz a Bükfürdő Thermal & Spa szaunavilágában. Belépőjét online is megvásárolhatja a fürdő webshopjában. A speciális, Szauna Napra szóló fürdő- és szaunabelépő 9000 forintba kerül.

Cegléd: február 25-én a megszokott éjszakai fürdőzés szaunaesttel is kiegészül a Ceglédi Gyógyfürdőben. Az este folyamán négy szaunafelöntést tartanak. Az esti belépő 3500 forintba kerül.

Makó: február 25-én a „szuperhősök farsangja” keretén belül számos programot kínál a Hagymatikum fürdő. Ezek közé tartoznak a kézműves foglalkozások, a csillámtetoválás, a szuperhős tallérok keresése a gyerekvilágban, de ezen a napon tematikus szaunafelöntéseket és éjszakai fürdőzést is tartanak.

Ráckeve: érdemes tudni, hogy a pénteki és hétvégi nagyszabású szaunaprogramokon kívül hétköznap délután is szaunafelöntéseken vehetnek részt az Aqua Land Termálfürdő vendégei. Hétfőtől péntekig 16, 17, 18 és 19 órakor tartanak strandard szaunaprogramokat.

Sárvár: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” akcióját már sokat emlegettük (keddenként a nyugdíjasok féláron válthatnak belépőt). Érdemes azonban tudni, hogy „nyugdíjas útlevél” néven is elérhető náluk egy kedvezmény. Akik 5 alkalommal váltnak nyugdíjas belépőt és ezeket az alkalmakat bepecsételtetik az „útlevélbe”, azok a hatodik alkalommal ingyen léphetnek be a fürdőbe. Az akció június 15-ig érvényes.

Szeged: február 24-én, 21 óra és éjfél között megtartják a szokásos pénteki éjszakai fürdőzést a Napfényfürdő Aquapolisban. A 3 órás Forrás Spa belépő 4000 forintba kerül, az esti szaunaprogramokon pedig alkalmanként 600 forintért vehetnek részt.

Tiszakécske: hétfőnként és szerdánként igazán érdemes felkeresni a Barack Gyógy- és Élményfürdőt, hiszen ezen a két napon érvényes a „termál napok” kedvezmény. Ilyenkor a napi belépő 2500 forintba kerül és a fürdő étterme is jelentős kedvezményt kínál. Az akció még egészen május végéig érvényes, ez alól majd csak március 15., április 10. és május 10. jelent kivételt.

Barack Resort élménymedence