• A héten több helyen is éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • Egyes termálfürdők pedig a belépőjegyekre vonatkozó akciót hirdettek.

Balmazújváros: nőnapi masszázsbérlet akciót hirdetett a Kamilla Gyógyfürdő. Március 8. és 12. között a 3 és 5 alkalmas masszázsbérletek árából 30 százalékos kedvezményt biztosítanak. Érdemes tudni, hogy a hónap végéig még elérhető a fürdő gyógyászati akciója is: a támogatott fürdőgyógyászati kezelések alkalmanként mindössze 250 forintba kerülnek.

Cserkeszőlő: egész márciusban érvényes, a SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó akciót hirdetett a Cserkeszőlő Fürdő. A belépőjegyüket a cafeteria kártyával megvásároló vendégek 15 százalékos kedvezményben részesülnek.

Debrecen: március 11-én, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó program idején DJ gondoskodik a jó hangulatról. A napijegyek érvényesek az esti programra is, külön az éjszakai fürdőzésre pedig 4300 forintért váltható belépő.

Esztergom: március 11-én nőnapi éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget élményfürdőben. A 20 óra és éjjel 1 óra közötti program idején a vendégek akár szaunaprogramokon is részt vehetnek. Az esti belépő 2200 forintba kerül, a szaunaprogramokra szóló belépő ára pedig alkalmanként 900 forint.

Igal: március 11-én és 12-én nőnapi hétvége lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a két napon minden 18 év feletti hölgyvendéget megajándékoznak egy 500 forintos masszázskuponnal. Március 11-én a hölgyeket ingyenes szaunaszeánszokkal is várják, március 12-én 13:30-tól pedig nőnapi medencebál veszi kezdetét Bodó Petivel.

Kaposvár: nőnapi zenés éjszakai fürdőzés lesz március 11-én a Virágfürdőben. Az esti fürdőbelépő ára felnőtteknek 2500 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1850 forint. Ugyanez szauna kiegészítő jeggyel együtt felnőtteknek 4050 forintba, diákoknak, nyugdíjasoknak 3100 forintba kerül.

Miskolctapolca: nőnapi éjszakai fürdőzés lesz március 11-én a Barlangfürdőben. 18 és 22 óra között a vendégek három tematikus szaunafelöntésen is részt vehetnek. Az esti fürdőjegy 4100 forintba kerül, a szaunaestre is érvényes belépő ára 5650 forint.

Mórahalom: a belépőjegyüket online megvásároló hölgyek számára 20 százalékos kedvezményt biztosít a Mórahalmi Gyógyfürdő. Ehhez a fürdő webshopjában a WDAY20 kódot kell használniuk. Az akció március 31-ig érvényes, a kedvezményes belépés március 15-én nem vehető igénybe.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő jövő héten kezdődő akciójában keddenként árengedménnyel várják a közalkalmazottakat. A kedvezményről itt írtunk bővebben.

Tiszakécske: március 11-én éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő éjfélig lesz nyitva, 18 órától az uszodatérben DJ biztosítja a zenét, 20 órakor pedig filmvetítés kezdődik. A fürdőzésre már 14 órától váltható belépő, felnőtteknek 3500 forintért, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3100 forintért, a szaunavilág belépőjegy ára 2400 forint, a helyi lakosok pedig 2800 forintért vásárolhatnak jegyet.

Szigetvár: szombaton, azaz március 11-én éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Szigetvári Gyógyfürdő. A 19 és 23 óra közötti programra a belépőjegy 3000 forintba kerül, Szigetvár kártyával ugyanez csak 1800 forint.