• Fürdős nyugdíjas találkozó, belépőjegyes kedvezményre jogosító kvízjáték és több éjszakai fürdőzés is lesz a következő egy hétben.

  • Mórahalmon online kedvezménnyel várják a hölgyeket.

Hajdúnánás: március 22-én, a Víz Világnapja alkalmából egy kvízjátékon vehetnek részt a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe érkező vendégek. Akik a jegyvásárlás előtt sikeresen megválaszolnak egy vízzel kapcsolatos kérdés, azok 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napijegyet a fürdőbe.

Makó: március 21-én, kedden nyugdíjas találkozó lesz a Hagymatikum fürdőben. Masszázs kipróbálási lehetőséggel, vízi tornával, egészségügyi szűrővizsgálatokkal, 14:30-tól Szélpál Szilveszter műsorával várják a vendégeket.

Mórahalom: a belépőjegyüket online megvásároló hölgyek számára 20 százalékos kedvezményt biztosít a Mórahalmi Gyógyfürdő. Ehhez a fürdő webshopjában, teljes árú belépő vásárlása esetén a WDAY20 kódot kell használniuk. Az akció március 31-ig érvényes, az online jegyet csak hölgyek használhatják fel a belépésnél.

Pesterzsébet: március 17-én, 20:30 és 1:30 között Nőnapi Night Edition lesz a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. 22 órakor fellép a Hot Men Dance és szaunaprogramokat is tartanak. A program idején csak 18 év felettiek látogathatják a fürdőt. Belépőjegyek 7000 forinttól vásárolhatók.

Ráckeve: a héten indult és április 25-ig tart az Aqua Land Termálfürdő keddi akciója, aminek keretében a közalkalmazotti szférában dolgozók 40 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex zóna belépőt. A közalkalmazotti jogviszony igazolásához az erre alkalmas okmányok, azaz szakhatósági igazolvány vagy munkáltatói igazolás bemutatása szükséges. Erről és a fürdő további kedvezményeiről, programjairól minden további információt megtalál a honlapjukon.

Sárvár: március 18-án, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 óra és éjjel 1 közötti programra a belépő 3500 forintba kerül. A napijegyes vendégek kiegészítő jegyet is válthatnak, ennek ára 1800 forint.

Szeged: március 17-én, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a Napfényfürdő Aquapolisban, azon belül is a Forrás Spa részlegben. A 21 óra és éjfél közötti fürdőzés idején szaunaszeánszokat is lesznek. A belépő 4000 forintba kerül, a szaunaprogramokon pedig 600 forintért vehetnek részt.

Vásárosnamény: élőzenés éjszakai fürdőzés lesz március 18-án a Szilva Termálfürdőben. A 20:30 és 0:30 közötti programra igen kedvező, 2000 forintos áron váltható belépőjegy. Március 22-én, azaz jövő hét szerdán nyugdíjas napot tartanak a fürdőben. A 10 és 14 óra között érkező nyugdíjas vendégek számára a napi belépőjegy csak 1300 forintba kerül. Napközben vízi tornán és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek a vendégek.

Szilva termálfürdő Vásárosnamény