• Két fürdő is jelentős kedvezménnyel várja a közalkalmazottakat.

  • Az egyik helyen időszakos akcióról, a másikon állandó kedvezményről van szó és mindkettő a hét egy-egy napján érvényes.

A ráckevei Aqua Land Termálfürdő, március 14. és április 25. között keddenként kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a közalkalmazotti jogviszonyban dolgozók számára. Ezeken a napokon a Komplex Zóna belépőt 40 százalékos árengedménnyel vásárolhatják meg.

A belépő magában foglalja a fürdő minden szolgáltatását, azaz a fedett fürdő és a vitál központ látogatását is. Ezen felül a délutáni szaunaprogramokon való részvételt és a szaunalepedő ingyenes használatát is tartalmazza. A jegyet megvásároló vendégek kapnak egy Betyár Kupont, amit a fürdő területén található Tókert Csárdában válthatnak be.

A kedvezményt igénybe vehetik az óvodapedagógusok, a pedagógusok (tanítók, tanárok), az egészségügyi szakdolgozók, a tűzoltók, a rendőrök, a büntetés-végrehajtásban dolgozók. A jogosultság igazolására a pénztárnál be kell mutatni a hatósági igazolványt és személyi okmányokat.

Mindezt azzal is kiegészítik, hogy az akció időtartama alatt a Tókert Csárdában 20 százalékos kedvezménnyel várják a közalkalmazottakat. A kedvezmény az a la carte kínálatra érvényesíthető. (A Betyár Kupon kedvezménye és a felkínált 20 százalékos kedvezmény választható és nem összevonható.)

Az akcióról minden további tudnivalót megtalál a fürdő honlapján.

Aqua Land Ráckeve szabadtéri élménymedence

 

A székesfehérvári Árpád Fürdőben is elérhető egy kedvezményt, amit a közalkalmazottak, illetve náluk a köztisztviselők is igénybe vehetnek. Ennek keretében szerdánként 5500 forintért válthatnak napi belépőt. (A hétköznapi felnőtt belépő ára amúgy 8400 forint). Ez az akció nem egy adott időszakra szól, hanem szerdánként állandó jelleggel igénybe vehető.

Az Árpád Fürdőbe szóló belépőjegyek tartalmazzák az élménymedencék, szaunák, gőzkabin, sószoba, tepidárium, zárt öltözőkabin használatát és a szaunaprogramokon való részvételt is.

Árpád Fürdő Fehérvár éjszaka