• A Dél-alföldi régió kedvelt üdülőhelyének számító Tiszakécske idén is jó választás a pihenni és a gyógyulni vágyók számára.

  • A Barack Thermal Resort változatos szállásajánlatokkal és kedvezményekkel várja az utazókat.

A tiszakécskei Barack Thermal Resort szép természeti környezetben található, a Tisza partjának közelében. Az üdülőkomplexum kimondottan színvonalas szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Ehhez minden adott, hiszen 10 medencés gyógy- és élményfürdő, minősített gyógyvíz, gyógyászati szolgáltatások és egy minden igényt kielégítő szaunavilág is a kínálat része.

A szálláshelyekre sem lehet panasz, mert az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa, felújított Thermal Apartmanok, exkluzív Natura Apartmanok és Thermal Camping jelenti a választékot.

Ráadásul számos kedvezményes ajánlatot is kínál a Barack Thermal Resort. Ezek közé tartozik a szállodájuk Téli Termál Relax és a Tavaszi wellness csomagjaik esetében is érvényesíthető 15 százalék kedvezmény. Ezek vasárnapi, hétfői és keddi érkezés esetén érvényesek, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén. A csomagok félpanziós ellátást, a fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát is magában foglalják, de olyan apróságokkal is kedveskednek a vendégeknek, mint a kávé- és teabekészítés. Illetve érdemes tudni, hogy a fürdő és a szauna a távozás napján is záróráig használható.

A kedvezmény egy promóciós kóddal érvényesíthető, ezt megtalálja a Barack Thermal Resort honlapján: a Téli Termál Relax kapcsán itt, a Tavaszi wellness csomagnál pedig itt.

Barack Resort Hotel szállodai szoba

Sokaknak csak rövid pihenésre jut idejük, esetleg mindenképpen tennének egy próbát, mielőtt lefoglalnak egy hosszabb üdülést. Számukra ideális választás a hotel Barack Kóstoló nevű csomagja, ami egyéjszakás tartózkodást tartalmaz. Ez kijelölt napokon érvényes: január 22., 25., 29., és február 5., 8., 12. Ez is félpanziós csomag, ajándék ásványvízzel, puha fürdőköpeny használatával, korlátlan wifivel. A fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát ez is a távozás napjának végéig biztosítja. Itt tudhat meg többet a szálloda ajánlatáról.

Barack Resort élménymedence

A komplexum 13 darab felújított Thermal Apartmannal és 12 darab Natura Apartmannal is várja a vendégeket és közös bennük, hogy szállodai színvonalú kényelmet biztosítanak. Előbbiek a fürdő területén, utóbbiak 250 méterre a fürdőtől, egy zárt, ősfás parkban találhatók. Minden apartman fűtött-hűtött, így egész évben működnek. Aki már a nyári üdülését tervezné és apartmanos szállásban gondolkodik, annak érdemes mielőbb foglalni, ugyanis ezek a felkapottabb időszakokra hamar betelnek.

Az apartmanok esetében is érvényes egy kedvezmény. Hétköznapokon 15 százalékos, hétvégén 10 százalékos árengedményt biztosítanak a napi árakból. Ez hétköznapokon legalább 1 éjszakás, hétvégén minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. Az árengedmény egy promóciós kóddal érvényesíthető, amit megtalál ide kattintva.

Az apartmanokról fontos tudni, hogy a szállásdíj minden esetben tartalmazza a Barack Gyógy- és Élményfürdő szolgáltatásainak használatát. Az apartmanok önellátók, de igény esetén akár félpanziós ellátást is biztosítanak.

Barack Resort Natura Apartmanok medencével

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.