• Napi négyféle kezelés esetén az egy napra jutó költség mindössze 800 forint a gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőben.

  • A támogatott fürdőkezelésekre vonatkozó akciót a korábban beharangozottnál tovább lehet igénybe venni.

A gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő rendre előáll nagyon jó fürdőgyógyászati akciókkal. Február 13. óta a támogatott fürdőkúra esetén kezelésenként mindössze 200 forint az önrész mértéke. Azaz napi négy kezelés esetén 800 forint az egy napra jutó költség.

Ehhez vállalni kell, hogy a szakorvos által felírt mind a 60 darab kezelést igénybe veszik a páciensek. A Liget Gyógyfürdőben elérhető kezelések közé tartozik a gyógyvizes medencefürdő (ami a gyakorlatban egy fürdőbelépőt jelent), az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs (tangentor), a szénsavas kádfürdő, a víz alatti csoportos gyógytorna és az iszappakolás. A kezelések közül hétvégén is igénybe vehető néhány: medencefürdő, masszázs, tangentor, iszapkezelés.

Ez az akció eredetileg május 5-ig lett volna érvényes, azonban a gyógyfürdő egészen május 31-ig meghosszabbította a lehetőséget. Az biztos, hogy az ország egyik legkedvezőbb fürdőgyógyászati akciójáról van szó. Ennél kedvezőbb már csak az lenne, ha önrészt sem kellene fizetnie a pácienseknek. Egyébként erre is akad példa, egy-két településen a helybéli lakosoktól nem kérnek önrészt (például a Hajdúnánási Gyógyfürdőben a nyári szezon kivételével), de ezt nem veheti igénybe mindenki.

A gyomaendrődi lehetőségről ide kattintva bővebb információkat talál a fürdő honlapján. Itt elolvashatja, hogy a fürdő minden újdonságokkal, fejlesztésekkel készül a következő időszakra. Itt pedig további fürdős akciókat is talál.

Gyomaendrőd Liget Gyógyfürdő gyógymedence