• Érdemes kihasználni a húsvét előtti napokat egy jó kis Tisza-parti kikapcsolódásra.

  • Április első napjaiban jelentős kedvezménnyel várja vendégeit a tiszakécskei Barack Thermal Resort.

Némi pihenésre, kikapcsolódásra jó alkalmat jelent a közelgő húsvéti hosszú hétvége. Ugyanakkor arra is kell számítani, hogy húsvétkor minden üdülőhelyen nagyobb forgalom lesz a megszokottnál. Aki teheti, annak jó döntés lehet a négynapos hétvége előtti – még nyugodtabb – napokat kihasználni egy kis feltöltődésre.

A Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől pedig mindössze 34 kilométerre fekvő Tiszakécske ideális úti cél ehhez. Itt természetközeli helyen, a számos kirándulási lehetőséget rejtő Tisza partján élvezhetik a nyugalmat, valamint a kitűnő gyógyvíz hatását. Ráadásul mindezt úgy, hogy semmiben nem szenvednek hiányt. A tiszakécskei Barack Thermal Resorton belül széles szálláskínálat várja a vendégeket: 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa, felújított Thermal Apartmanok, exkluzív Natura Apartmanok és Thermal Camping jelenti a választékot.

Az üdülőkomplexum 10 medencés termálfürdőjében minősített gyógyvízzel töltött medencékben regenerálódhatnak, az aktívabb vizes kikapcsolódást keresőket pedig élménymedence, valamint az úszómedence várja. Ráadásul egy minden igényt kielégítő szaunavilág is a vendégek rendelkezésére áll.

Barack Termál kültéri gyógyvizes medence

A Barack Thermal Resort egy szállásakciót is hirdetett a húsvétot megelőző napokra, egészen pontosan az április 2. és 7. közötti időszakra. A tavaszi szállodai csomag árából 25 százalékos kedvezményt biztosítanak legalább 2 éjszakás foglalás esetén. Ugyanebben az időszakban az apartmanok napi árából is 25 százalékos árengedmény vehető igénybe már akár 1 éjszakás tartózkodás esetén is.

Amennyiben a szállodai akció érdekli, akkor kattintson ide (promóciós kód: TREFA), ha pedig az apartmanos ajánlat, akkor ide (promóciós kód: TREFAAP).

Kilátó Tiszakécskén

Azoknak is tartogat egy jó ajánlatot a Barack Thermal Resort, akik kifejezetten a húsvéti hosszú hétvégére keresnek szálláslehetőséget. A Barack Thermal Hotel & Spa „húsvéti nyusziságok” csomagja április 6. és 10. között érvényes és többek között ünnepi családi programokat, élőzenés vacsorákat is magában foglal. Az ajánlatról itt talál meg minden információt, még van néhány szabad szoba, de érdemes igyekezni a foglalással.

Tiszakécskei kirándulás

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.