Fürdős programok és akciók március 27. és április 2. között.

  • A hosszú hétvégén több fürdőben is gyermekprogramokkal várják a vendégeket.

  • Emellett nyugdíjas akció, szerdai kedvezmény és éjszakai fürdőzés is lesz a héten.

Barcs: a nyári főszezonon kívül minden hónapban kijelölnek egy szerdai napot, amikor a délelőtti kedvezményes belépőjegy áráért látogatható a Barcsi Gyógyfürdő. A következő ilyen szerda ezen a héten, március 28-án lesz. Ez a gyakorlatban a felnőtteknek 1100 forintos, a nyugdíjasoknak 850 forintos, a diákok számára pedig 650 forintos jegyárat jelent.

Celldömölk: húsvéti programokat tartanak ezen a héten a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Péntek és szombat délután játszóházzal várják a gyerekeket. Vasárnap pedig 10 órától csúszdaversenyt tartanak, 11 és 13 óra között játszóház, majd mazsorett műsor és búvárkodás is lesz.

Győr: a Rába Quelle fürdőben az utóbbi időben már gyakorlatilag rendszeres pénteki programmá vált az éjszakai fürdőzés. Ezen a héten – március 30-án – sem maradnak esti fürdőzés nélkül a győri termálfürdő látogatói. A program 21 órakor kezdődik, majd 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A “sima” esti belépő 2350 forintba, a szaunahasználatot is magában foglaló jegy pedig 3050 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: április elsején és másodikán tartanak húsvéti programokat a Hungarospában. A Forgórózsa néptánccsoport vasárnap 11 órától a gyógyfürdőben, 13 órától az Aqua-Palace élményfürdőben fog fellépni. Vasárnap 15 órától veszi kezdetét a Miki Mini Party az élményfürdőben, 16 órától pedig szaunaszeánszokon vehetnek részt az Aqua-Palace vendégei. Szintén vasárnapi program: 20 és 22 óra között habparty is lesz az Aqua-Palace élményfürdőben.

Húsvét hétfőn ajándékkal várják a gyógyfürdőbe és az élményfürdőbe érkező vendégeket. Ezen a napon 14 órától kezdődik a Miki Mini Party, a zenés-táncos animációs foglalkozást az élményfürdő gyerekfoglalkoztató termében tartják. A fürdő programjairól további információkat találhat ide kattintva, a honlapjukon.

Igal: ezen a héten vehető igénybe utoljára a gyógyfürdő szerdai kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy március 28-án az 50 év felettiek mindössze 1150 forintért válthatnak napi belépőt. Szombaton, vasárnap és hétfőn ünnepi programokat rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Mindhárom nap lehetőség lesz nyuszisimogatásra, valamint szombaton és vasárnap – 11 és 14 órakor – aquafitnesst tartanak a belső termálmedencénél. Vasárnap és hétfő délután medencés buliknak ad majd helyet a kültéri gyógymedence. Szombaton 15 órától Falusi Mariann és Weisz Viktor lesz a sztárvendég.

Makó: március 31-én, azaz szombaton húsvétköszöntő party lesz a Hagymatikum fürdőben. Délután húsvéti kézműves foglalkozást, tojásvadászatot és locsolóversmondó versenyt tartanak, 18 órától pedig zenés retró habparty veszi kezdetét.

Tamási: ezen a héten hétfőtől csütörtökig nyugdíjas napokat tartanak a Tamási Termálfürdőben. Ezeken a napokon a nyugdíjas vendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőt.

Tiszakécske: március 30. és április 2. között húsvéti ramazuri lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ennek keretében reggel 10 órától késő délutánig a animációs foglalkozásokkal szórakoztatják a gyerekeket. Reggeli tornától, célba dobástól, játékos vetélkedőktől kezdve a tojásfestésig bezárólag sokféle program lesz. Szombaton és vasárnap a fürdő területén nyuszisimogató is működik. A programok részletes listáját megtalálja ide kattintva a fürdő weboldalán.

Tiszakécske gyermekmedenceZalakaros: péntektől, azaz március 30-tól április 2-ig a Zalakarosi Fürdőben sem lesz hiány húsvéti programokból. 10:30-tól mindegyik nap aquafitnesst tartanak az élménymedencénél, délutánonként gyerekprogramokon vehetnek részt a legfiatalabb fürdővendégek a főépület gyermekjátszójában. Április elsején, 14 órától élőzenés, interaktív gyermekkoncertet ad a Napsugár Együttes.