Fürdős akciók és programok április 3. és 8. között.

  • Húsvét után is lesznek fürdős programok és akciók.

  • Csomagajánlatokkal, kedvezményekkel, éjszakai fürdőzésekkel, szaunaprogramokkal készülnek erre a hétre a fürdők.

Bükfürdő: április 27-ig még elérhető a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum két tavaszi csomagajánlata. A “Testi-lelki felfrissülés” gyógy- és strandfürdő napijegyet, valamint egy 30 perces aloe verás regeneráló masszázst foglal magában. Ennek az ára 7500 forint helyett 5250 forint. A “Tavaszi fáradtságűző nap” csomag gyógy- és strandfürdő, továbbá élményfürdő napijegyet és egy 30 perces kényeztető masszázst tartalmaz. Ennek az ára 9000 forint helyett most 6300 forint.

Bükkszék: április 7-én, azaz szombaton szaunaszeánszokkal várják a bükkszéki fürdőbe érkező vendégeket. A szaunaprogramokat 19 és 20 órakor tartják, amelyeken alkalmanként 400 forintért vehetnek részt a vendégek.

Bükkszék termálfürdőDebrecen: április 5-én (csütörtökön) férfimentes szaunaestét rendeznek az Aquaticum szaunavilágában. Ezen a csütörtökön 16 órától zárásig kizárólag a hölgyek használhatják a szaunarészleg szolgáltatásait, s három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Győr: a Rába Quelle fürdő fizioterápiás centruma május végéig szóló akciót hirdetett. Az 50 perces svédmasszázst igénybe vevő vendégek ajándékba kapnak egy további 1 órás fürdőzési lehetőséget. Egy masszázs ára 4500 forint, az 5 alkalomra szóló, 30 napig érvényes bérlet pedig 20 ezer forintba kerül.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace élményfürdőbe kisgyerekkel érkezőknek jó hír, hogy meghosszabbították az élményfürdő Playmobil kiállítását. Az eredetileg beharangozott március 25. helyett négy héttel később, csak április 22-én zárják a kiállítást. Ezen az ismert játékfigurákból összeállított tematikus, interaktív játékok és óriás Playmobil figurák tekinthetők meg, a játszóházban pedig – animátorok felügyelete mellett – a gyerekek ki is próbálhatják a Playmobilokat. A kiállítás és a játszóház hétfőtől vasárnapig 11 és 17 óra között várja az érdeklődőket.

Playmobil fürdőKomárom: ezen a szombaton (április 7-én) éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-tól éjfélig tart, s az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A fürdőbelépő 1500 forint, a szaunába is érvényes jegy 2000 forint, a szaunaprogramokra pedig alkalmanként 350 forint a beugró. Érdemes elővételben jegyet vásárolni, amire a fürdő pénztárában mától van lehetőség.

Ne felejtsék, hogy ebben a hónapban véget ér a termálfürdő nyereményjátéka. Az egyszerre legalább 2 darab belépőt vásároló vendégek egy nyereményszelvény kitöltésével vehetnek részt a játékban, aminek a fődíja egy Suzuki Celerio.

Makó: április 15-ig két kedvezményt is kínál a Hagymatikum fürdő. Ebben az időszakban a 14 év alattiak számára csak 500 forintba kerül a napi belépő. Emellett a 10+2 alkalomra szóló bérletek árából 10 százalékos kedvezményt adnak.

Tiszakécske: továbbra is érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő “Termál Szerda” nevű akciója. Ennek keretében szerdánként 1200 forintért váltható napi belépő, valamint a fürdő pizzériája is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. A fürdő többi programjáról, akciójáról további információkat talál ide kattintva.

Zalakaros: szombaton, azaz április 7-én “Alkotó szombat” lesz a Zalakarosi Fürdőben. A gyermekjátszóban 13 és 15 óra között praktikus tárgyakat készíthetnek a gyerekek. Ugyanitt 9:45-kor mezítlábas tornával indul a nap, az élménymedencénél pedig 10:30-kor és 15:00-kor aquasalsán vehetnek részt a fürdőzők.