Fürdős programok és akciók április 11. és 15. között.

  • Szaunaprogramokkal egybekötött esti fürdőzések, gyerekprogramok, egészségnap is lesz ezen a héten a fürdőkben.

  • Süsü és barátai Tiszakécskére látogatnak.

Budapest – Paskál Fürdő: ezen a héten pénteken, azaz április 13-án ismét Szauna Pénteket rendeznek a Paskálban. Az esti program 19 órakor kezdődik és 20, 21, 22, 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Utóbbiakat az új panoráma szaunában tartják és az este folyamán a kültéri strandmedence is használható. Az esti fürdőzés, szaunázás 23:45-ig tart. A belépőjegy 3300 forintba kerül, érdemes elővételben megvásárolni, mert a legutóbbi hasonló programra hamar elkapkodták a belépőket.

Bükkszék: május 31-ig akciós bérleteket kínál a bükkszéki fürdő. A 4 órás tartózkodásra és 30 alkalomra érvényes bérletek felnőtteknek 48 ezer forintba, gyerekeknek, 6-18 éves kor között 36 ezer forintba, nyugdíjasok számára pedig ugyancsak 36 ezer forintba kerülnek. A bérletek december 31-ig használhatók fel.

Debrecen: április 14-én éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A program 19 órától egészen éjjel 1-ig tart. Az esti belépőjegy 1700 forintba kerül, a szaunacentrumba is érvényes kiegészítő jegy ára pedig 500 forint.

Gyula: április 14-én Minimax családi napot rendeznek a Gyulai Várfürdőben. Picicica vízi vetélkedőkkel és kézműves programokkal várja a gyerekeket és szüleiket.

AquaPalota Gyula családbarátHajdúszoboszló: április 30-ig még kedvezményes, előszezoni áron vehetők igénybe a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő – egészségbiztosítás által támogatott – kúracsomagjai. A kedvezményes gyógyászati csomagokról további információkat talál ide kattintva.

Igal: április 14-én és 15-én autentikus egészségnapokat tartanak az Igali Gyógyfürdőben. Előzetes jelentkezés alapján – többek között – ingyenes akupresszúrás masszázson, talpmasszázson, nyirokmasszázson vehetnek részt a vendégek. Mindezek mellett zenés aquafitness, jóga, meditációs programok is lesznek a két nap során.

Makó: szaunafesztivált tartanak ezen a hétvégén a Hagymatikum fürdőben. Fürdő és szaunahasználattal együtt 3600 forintba kerül a belépőjegy, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 500 forintért vehetnek részt. Emellett április 15-ig még érvényes a termálfürdő további két akciója: a 14 év alattiak számára 500 forintba kerül a napijegy, a 10+2 alkalmas béreltek árából pedig 10 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Miskolctapolca: április 14-én (szombaton), 20 óra és éjfél között zenés éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. Az este folyamán DJ szórakoztatja a vendégeket, akik szaunaszeánszokon is részt vehetnek. A belépőjegy egységesen 2000 forintba kerül, de a napi belépővel rendelkező fürdőzők külön díj fizetése nélkül maradhatnak az esti programon. A szaunába érvényes jegy további 1000 forintba kerül, ez a szaunaszeánszokon való részvételt is biztosítja.

Tiszakécske: mesekiállítás veszi kezdetét április 12-én a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Mirr-Murr, Sebaj Tóbiás, a Nagy Ho-ho-ho Horgász, Pom-Pom, Süsü a sárkány embernagyságú figurái várják az érdeklődőket egészen április 19-ig. A kiállításhoz április 14-én, 20 órától retró mesefilmvetítés is kapcsolódik. Április 14-én és 15-én pedig családi animációs programokat is tartanak a fürdőben.

Zalakaros: „aktív szombat” lesz április 14-én a Zalakarosi Fürdőben. 10:30-kor aquafitnesst, 15:00-kor aquasalsát tartanak az élménymedencénél. A főépület gyerekjátszójában 12:30-tól egészen 14:30-ig sportjátékokkal várják az érdeklődő gyerekeket és szüleiket.